INICI / Reempresa

Negocis en cessió

Reempresa

Reempresa és un mercat de compra-venda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És també un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial, pel qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, comprant-la per a continuar l’activitat, per a fer-la créixer, sense haver de passar per la creació des de zero. Per garantir el bon servei en les consultes realitzades per cedents i reemprenedors, Reempresa tracta tota la informació amb total confidencialitat. El mecanisme possibilita la compra d’una empresa existent al seu anterior propietari (cedent), podent autoocupar-se sense haver de passar per la fase de creació, possibilitant al mateix temps el manteniment dels llocs de treball i la posició de mercat existent. El reemprenedor aporta a l’empresa idees noves i els mitjans necessaris per la millora i reorientació del negoci, una iniciativa que permet que els propietaris i propietàries que no poden continuar al capdavant del seu negoci el puguin cedir a una altra persona amb interès i ganes de donar-li continuïtat.
L’OPE Manlleu és un punt d'atenció Reempresa i dóna servei als cedents i reemprenedors/ores de Manlleu, Roda de Ter, les Masies de Roda, Tavertet, Rupit i Pruit, l'Esquirol, Sant Pere de Torelló, Vidrà, Santa Maria de Besora, Montesquiu, Sora, Sant Quirze de Besora, Orís, Sant Vicenç de Torelló, Torelló, les Masies de Voltregà, Santa Cecília de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà.

Des de l'equip d'OPE Empresa assessorem tant les persones que volen vendre com les que volen emprendre un projecte empresarial sense començar de zero.

Contacte

OPE Empresa

Lab Manlleu. Espai de Coworking

C/Prior Tarafa, 11. 08560 Manlleu

93 782 71 61

empresa@manlleu.cat

 

 

 

"Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball"

 gene.jpeg