INICI / Punt d'Informació Jove

Punts d'Informació juvenil de Manlleu

Des del mes de febrer de 2023 Manlleu compta amb un Punt d'Informació Juvenil. Aquest espai, adreçat a persones de 16 a 30 anys, pretén informar de tot allò que passa a la ciutat i comarca en matèria de joventut per acompanyar i informar els i les joves en les seves inquietuds. Des d'aquí s'informarà sobre propostes de formació, ocupació, igualtat, cultura, salut, lleure i oci de Manlleu i la comarca d'Osona.

El Punt s'han engegat a través de la coordinació del Casal Cívic Frederica Montseny, el programa Escolta Jove i l'Àrea d'Ocupació per a joves de l'Oficina de Promoció Econòmica (OPE).

Horaris:
Els dimarts de 17:30 a 19h al Casal Cívic Frederica Montseny
Dijous, d'11:30 a 13 h a l'edifici de Can Puget
No es necessita cita prèvia per assistir-hi.

(instagram) difusió Punt d'Informació Joves-1.jpg

Escolta Jove és un programa de la Diputació de Barcelona que pretén cobrir les necessitats d'informació, orientació i acompanyament vivencial de les persones joves. Aquest acompanyament ha de permetre detectar i gestionar en fases incipients, casos de vulnerabilitat, trastorns o conflictes latents.

D'altra banda, l'Àrea d'Ocupació de joves de l'Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l'Ajuntament de Manlleu té com a objectiu acompanyar en matèria sociolaboral al jovent de la ciutat. En aquest cas, s'ofereix una atenció individualitzada i grupal per aquelles persones que estan en procés de recerca de feina o que volen formar-se amb l'objectiu d'inserir-se en el món laboral o fer una millora de feina.

Tant Escolta Jove com el servei d'Ocupació formen part de l'Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manlleu, i conjuntament amb el servei de Cultura, Educació, Esports, Joventut i Participació Ciutadana, es treballa de manera transversal per oferir el millor servei a la ciutadania. La coordinació amb tots els agents socials i educatius de la ciutat permet teixir sinergies i detectar necessitats no cobertes del municipi.