L'associació Manlleu Quatre i l'OPE Manlleu inicien un cicle de tallers al voltant de l'empresa 4.0. L'objejctiu és donar a coneixer i impulsar aquesta tecnologia entre tot l'àmbit empresarial. En aquests moments, degut a la situació de pandèmia, les sessions s'ofereixen en format virtual a través de la plataforma Zoom.

Un dels atractius de la programació és mostrar casos d'èxit d'empreses que ja estan aplicant el 4.0 i que poden servir d'exemple per a altres negocis que es plantegin implementar millores digitals en els seus negocis.

Propera sessió

 

IMPRESSIÓ 3D: LA FABRICACIÓ ADDITIVA COM UNA EINA DE TREBALL MÉS

 26 NOV. | DE 18 a 19.30 h | Sessió virtual

INSCRIPCIONS

Sessió pensada per oferir una visió de les diferents tecnologies de fabricació additiva i de les seves aplicacions reals que a dia d’avui són factibles. 

Quan es parla de la impressió 3D es tendeix a parlar dels beneficis que tindrem en el futur emprant aquestes eines per a la producció. Però, mentre mirem cap al futur i esperem que arribi, ens estem perdent el present i l'oportunitat que a dia d’avui presenten aquestes tecnologies i que poden causar un impacte directe molt gran tant en el nostre benefici com en el nostre flux de treball. 

Objectiu
Conèixer les tecnologies actuals, com emprar-les en el nostre dia a dia i com valorar l'impacte, el cost d’oportunitat i el seu benefici.

Ponent
. Alberto Morillo, enginyer d’aplicacions en fabricació additiva – Presales engineer 3DZ

 

 

hed 40.jpg

Properament

 

- FABRICACIÓ ADDITIVA (26 de novembre)

- EINES DE DIGITALITZACIÓ. CRM

- ROBÒTICA

- SENSORITZACIÓ

Enregistrament de les sessions