INICI / Pavelló d'esports municipal

Pavelló Municipal d'esports de Manlleu

El Pavelló municipal d'Esports és una instal·lació que acull les activitats de diverses entitats esportives de la ciutat, així com classes lectives de les Instituts locals i altres esdeveniments no relacionades amb el món de l'esport.

La infraestructura compte amb tres pistes:

 

Pista número 1: de superfície de parquet, utilitzades per les activitats del Club Esportiu Futbol Sala Manlleu i el Club Bàsquet Manlleu.

Pista número 2: de superfície de terratzo, acull les activitats del Club Patí Manlleu (Hoquei i patinatge artístic.

Pista número 3 (Carpa): de superfície de terratzo, acull les activitats del Club Patí Manlleu (Hoquei i patinatge artístic).

 

Cada pista compta amb una graderia condicionada amb seients. A la part del vestíbul central hi ha el servei de Bar i els lavabos públics. El Pavelló també disposa de 10 vestidors perfectament a condicionats perquè les entitats esportives, escoles, instituts i casals municipals els puguin utilitzar durant la seva estança a la instal·lació.

Les entitats esportives donen vida a la instal·lació cada tarda d'entre setmana i les dues jornades de cap de setmana al complert.

 D'altra banda, els matins d'entre setmana l'equipament és utilitzat majoritàriament per escoles i instituts municipals per tal de realitzar-hi part de l'assignatura d'Educació Física alhora que, si és necessari, les instal·lacions també acullen les proves físiques de les oposicions que ho requereixin.

 Durant la temporada d'estiu, entre setmana hi ha activitat cada matí i tarda amb els campus d'estiu, casals i programes esportius.

faju20200308-14.jpg