Pavelló Municipal d'esports de Manlleu

El Pavelló municipal d’Esports és una instal·lació esportiva municipal on es practica activitat física i esportiva a recinte tancat.

La infraestructura compte amb dues pistes:

 

Pista número 1:  de superfície de parquet, on hi acostumen a realitzar activitat el Club Esportiu Futbol Sala Manlleu i el Club Bàsquet Manlleu

 

Pista número 2:  de superfície de terratzo, on hi acostumen a realitzar activitat totes les seccions esportives del Club Patí Manlleu (Hoquei i patinatge artístic)

 

Cada pista compta amb una graderia condicionada amb seients i a la part central d’ambdues hi ha el servei de Bar amb serveis públics per a tots els gèneres i per a discapacitats. El Pavelló també disposa de 10 vestidors perfectament acondicionats per a què les entitats esportives, escoles, instituts i casals municipals puguin utilitzar durant la seva estància a la instal·lació.

Les entitats esportives donen vida a la instal·lació totes les tardes d’entre setmana i les dues jornades de cap de setmana al complert.

D'altra banda, els matins d’entre setmana l’equipament és utilitzat majoritàriament per escoles i instituts municipals per tal de realitzar-hi part de la fitxa docent de l’assignatura d’Educació Física a l'hora que, si és necessari, les instal·lacions també acullen les proves físiques de les oposicions que ho requereixin.

Durant la temporada d’estiu, entre setmana hi ha activitat matí i tarda amb els campus d’estiu, casals i programes esportius.

faju20200308-14.jpg