INICI / JESA

Joventut esportiva, societat activa 2024

Després d'uns mesos d'aturada...NOVES ACTIVITATS!

Torna JESA amb l'objectiu de garantir la pràctica esportiva per a tothom, a través de l'organització d'activitats esportives gratuïtes per als i les joves de Manlleu d'entre 10 i 18 anys. 

 

Comencem amb les TARDES MULTIESPORTIVES

    • Modalitats esportives que es dinamitzaran: futbol, bàsquet, beisbol, ultimate, atletisme, badminton, tenis taula i més sorpreses.

    • Ubicació de l’activitat: Davant del pavelló municipal d’esports (camp de sorra i pistes 3x3).

    • Data inici i final: Dilluns, dimecres i dijous  a partir del 26 de juny i fins al 25 de juliol

    • Horari: De 17h a 20h

  

Us podeu inscriure a les activitats esportives al formulari que trobareu al següent enllaç

FORMULARI D'INSCRIPCIONS

 

 

Un projecte per acompanyar els i les joves de 10 a 18 anys en la definició i realització d’activitats de caire esportiu, lúdic, saludable, inclusiu i innovador tant en l’àmbit de l’espai públic (parcs, places, etc.) com dels mateixos equipaments esportius i educatius (instal·lacions esportives, patis de les escoles i dels instituts, etc.). L’objectiu general del projecte és el d’enfortir la pràctica esportiva no competitiva, amb una visió social, inclusiva i de treball en valors pels joves. 

Joventut esportiva, societat activa vol garantir l’accés a la pràctica esportiva per a tothom, disminuir l’abandonament esportiu i el sedentarisme que es produeix en l’adolescència i la joventut, i afavorir i acompanyar als joves per tal de que generin el seu projecte de vida en equitat, sense exclusió, incloent hàbits de vida actius i saludables. 

El projecte, subvencionat per la Diputació de Barcelona, es treballarà conjuntament amb el projecte d’intervenció educativa al carrer que porta anys implementant-se a Manlleu, Territori Jove.