Pavelló Municipal d'esports de Manlleu

faju20200308-14.jpg

 

El Pavelló municipal d’Esports és una instal·lació esportiva municipal on es practica activitat física i esportiva a recinte tancat.

La infraestructura compte amb dues pistes:

 

Pista número 1:  de superfície de parquet on hi acostumen a realitzar activitat el Club Esportiu Futbol Sala Manlleu i el Club Bàsquet Manlleu

 

Pista número 2:  de superfície sintètica on hi acostumen a realitzar activitat totes les seccions esportives del Club Patí Manlleu (Hoquei i patinatge artístic)

 

Cada pista compte amb una graderia a condicionada amb seients i en la part central d’ambdues i ha el servei de Bar amb serveis públics per a tots els gèneres i per a discapacitats. El Pavelló, també disposa de 10 vestidors perfectament a condicionats per a que les entitats esportives, escoles, instituts i casals municipals puguin utilitzar durant la seva estància a la instal·lació.

Les entitats esportives donen vida a la instal·lació totes les tardes d’entre setmana i les dues jornades de cap de setmana al complert.

Per altre banda, els matins d’entre setmana l’equipament esportiu és utilitzat majoritàriament per les escoles i instituts municipals per tal de realitzar-hi part de la fitxa docent de l’assignatura d’Educació Física alhora que si és necessari les instal·lacions també alberguen les proves físiques de les oposicions que així ho requereixin.

Durant la temporada d’estiu entre setmana hi ha activitat matí i tarda amb els campus d’estiu, casals i programes esportius.