Joventut esportiva, societat activa 2023

Un projecte per acompanyar els i les joves de 10 a 18 anys en la definició i realització d’activitats de caire esportiu, lúdic, saludable, inclusiu i innovador tant en l’àmbit de l’espai públic (parcs, places, etc.) com dels mateixos equipaments esportius i educatius (instal·lacions esportives, patis de les escoles i dels instituts, etc.). L’objectiu general del projecte és el d’enfortir la pràctica esportiva no competitiva, amb una visió social, inclusiva i de treball en valors pels joves.

Joventut esportiva, societat activa vol garantir l’accés a la pràctica esportiva per a tothom, disminuir l’abandonament esportiu i el sedentarisme que es produeix en l’adolescència i la joventut, i afavorir i acompanyar als joves per tal de que generin el seu projecte de vida en equitat, sense exclusió, incloent hàbits de vida actius i saludables

 

El projecte, subvencionat per la Diputació de Barcelona, es treballarà conjuntament amb el projecte d’intervenció educativa al carrer que porta anys implementant-se a Manlleu, Territori Jove. 

Us anunciem les primeres activitats i obrim inscripcions. Properament anirem anunciant més activitats. Inici mes de setembre:

- Multiesport - Els dilluns - 17:30 a 19:00 - Pista Coromina (Pista Vermella)

- Futbol sala femení - Els dimecres - 17:30 a 19:00 - Pati Puig-Agut (Setembre- INS del Ter)

- Futbol sala masculí - Els dijous - 17:30 a 19:00 - Pompeu Fabra / INS del Ter

 

Inscripcions

Us podeu inscriure a les activitats esportives al formulari que trobareu al següent enllaç

FORMULARI D'INSCRIPCIONS