INICI / TEMES / Informació / Notícies

Les inscripcions per participar-hi estan obertes fins el divendres 1 de desembre.

Per fer un Nadal més sostenible i atesa la bona acollida que han tingut les edicions anteriors, des de l’Ajuntament convoquem novament la mostra d’arbres de Nadal fets amb materials reciclats, que enguany ja serà la dotzena. La mostra està oberta a qualsevol entitat, comerç, empresa, programa, escola, etc... de Manlleu.

En unes dates en què estem immersos en missatges consumistes, l’objectiu és treballar per la sostenibilitat i mostrar-ho a tothom que visiti el Badanadal, la pista de gel i el seu entorn durant les properes festes de Nadal.

Enguany el Badanadal es celebra del 6 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024 i els arbres reciclats estaran exposats des del 16 de desembre fins l’últim dia del Badanadal, el 7 de gener.

Fer un arbre amb materials reciclats és millor que no pas comprar-ne un de natural o sintètic, d’una banda evitem tallar arbres i de l’altra allarguem la vida de diversos materials que llençaríem i, així, contribuïm a la prevenció (menor generació) de residus.

En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que es celebra del 18 al 26  de novembre, us compartim l’arxiu amb les bases per participar a la mostra (veure apartat de documentació adjunta) on hi podreu trobar moltes idees per elaborar el vostre arbre de Nadal reciclat.

 

Set europea prevenció residus 2023

Arbres reciclats

Comparteix