INICI / TEMES / Informació / Notícies

La campanya proposa una sèrie d’accions per prevenir i reduir la generació de residus en el nostre dia a dia com la compra amb bosses i envasos reutilitzables, la cuina d’aprofitament o el compostatge casolà entre d’altres.
Les persones participants a la campanya podran optar a premis en forma de vals regals per gastar als comerços de la ciutat.

L’Ajuntament de Manlleu presenta aquesta setmana la segona edició de la campanya ‘Mou-te pel residu zero!’ coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i impulsar el comerç local entre la ciutadania. La iniciativa proposa accions per reduir residus a través de reptes i activitats presencials.

La campanya proposa una sèrie d’accions que els manlleuencs i les manlleuenques poden dur a terme per prevenir i reduir la generació de residus en el seu dia a dia com la compra amb bosses i envasos reutilitzables, la cuina d’aprofitament o el compostatge casolà entre d’altres.

La iniciativa, que compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona, durarà fins el 22 de desembre i combinarà l’impuls d’aquestes accions a través de l’aplicació mòbil Go Zero Waste, amb l’organització de diverses activitats presencials.
Seguint amb la dinàmica de la primera edició, les persones participants podran optar a premis en forma de vals regals per gastar als comerços de la ciutat. Com participar a través de l’app?

1. Descarrega l’app Go Zero Waste al teu mòbil Android o iPhone
2. Registra-t’hi i activa la campanya de Manlleu a l’apartat de reptes
3. Selecciona tants reptes com vulguis i envia’ns les teves fotografies

Des de l’ajuntament s’ha donat continuïtat a la campanya en el marc de l’Agenda 2030 de Manlleu. Fa unes setmanes es van presentar els resultats dels primers sis mesos del sistema de recollida porta a porta, que ha assolit uns resultats de reciclatge del 83,5%, i des de l’ajuntament es fa una aposta decidida per continuar avançant en la millora de la gestió de residus en tots els àmbits i nivells.

Per a més informació, visiteu el web https://www.moutepelzero.cat/manlleu/ 

230605 imatge fons mou-te_pel_zero.png

Imatges relacionades

  • 230605 portada-mou-te-pel-zero-manlleu-go-zero-waste.png

Comparteix