INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’exposició es podrà visitar del 3 al 25 de setembre de 2022, de dijous a diumenge, de 6 a 8 del vespre.
Dissabte 24 de setembre, tancat

Noves arrels és una invitació pictórica a posar damunt la superfície del llenç allò que habitualment resta en la més absoluta profunditat. Sempre he pensat que l’abstracció, per ser comunicativa, càlida i emocional, hauria de remetre’s a la particularitat de les coses profundes.

L’abstracció és una autoanàlisi exhaustiva i rigorosa traduïda en obra plàstica, que en aquest cas esdevé únicament el mitjà per explicar la nostra història. Durant aquesta recerca comunicativa, les arrels m’han fet veure que precisament allò que no es veu al primer cop d’ull és allò que ens defineix i ens condiciona de manera més significativa.

Parlo de les arrels d’un mateix, de l’entramat de relacions que ens defineixen com a persones, de les petites ramificacions que ens connecten amb la terra, de la fermesa de la branca frágil i de les processons que van per dins mentre per fora traiem pit i propiciem l’encontre amb els nostres destins.

És per això que he volgut donar visibilitat a aquelles arrels que mai veiem, treballantles damunt la superfície del paper i del llenç amb materials ancestrals i sostenibles però repensats des de la contemporaneïtat artística.

He procurat mirar endins amb valentía i n’he extret aquestes arrels laberíntiques.

Espero que les gaudiu tant com jo he gaudit fent-les.

— Pol Peiró

Imatge expo setembre Can Puget 2022

Imatges relacionades

  • Cartell expo Noves Arrels setembre 2022

Comparteix