INICI / TEMES / Informació / Notícies

A partir del 8 de juny estarà oberta al públic de dimarts a divendres de 9 a 13h i de 16 a 19h.

Per tal de facilitar l’aportació de residus per part de la ciutadania a partir del 8 de juny s’amplien els horaris d’obertura de la deixalleria municipal del Verdaguer. Així, a partir d’ara la deixalleria estarà oberta els següents dies i hores:
- De dimarts a divendres: de 9 a 13h i de 16 a 19h.
- Dissabtes: de 9 a 14h.
Els dilluns i diumenges continuarà estant tancada.
Amb aquesta modificació la deixalleria obrirà 10 hores més cada setmana (fins ara el dimecres estava tancada i entre setmana al matí s’obria a les 10h). S’espera els nous horaris facilitin i potenciïn encara més l’ús de la instal·lació entre la ciutadania.

L’ampliació dels horaris respon a peticions dels usuaris i també a la recomanació feta per part de la Diputació de Barcelona en l’estudi “Redacció d’un estudi tècnic per adequar la deixalleria municipal del Verdaguer a la normativa vigent i possibilitar la reutilització de residus” presentat el mes de novembre 2019”. Els nous horaris han estat possibles amb l’externalització del servei de recollida de mobles i trastos vells, que des del mes de març presta la Fundació Tac Osona.

La deixalleria municipal del Verdaguer dona servei als municipis de Manlleu, Roda de Ter, l’Esquirol i Masies de Roda i en els darrers anys ha presentat una evolució molt positiva tant pel què fa a les entrades (13.620 usuaris l’any 2021) com a la quantitat de residus aportats (1.900,82 tones de residus l’any 2021).

Gràfic deixalleria

 

Amb tots aquests canvis es pretén avançar a nivell local cap a escenaris de major sostenibilitat, contribuir a l’assoliment de l’ODS 12 “Consum i producció responsables” de l’Agenda 2030 i potenciar així l’economia circular.

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb la deixalleria municipal:
DEIXALLERIA MUNICIPAL DEL VERDAGUER
Adreça: C/ Eduard Rifà, 74-76 (Polígon El Verdaguer)
Telèfon: 93 850 75 23
E-mail: deixalleria@manlleu.cat

1_MANLLEU_deixalleria.jpg

Comparteix