Els dies 2, 3 i 4 de gener s'instal·larà el Campament Reial a la Plaça de Dalt Vila. Dimecres 5 al matí es podrà lliurar la carta als Reis. A la tarda tindrà lloc la cavalcada pels carrers de Manlleu

Els Reis d'Orient tornen a Manlleu i seran els protagonistes els dies 2, 3, 4 i 5 de gener de 2022. Després de l'èxit de l'any anterior, el campament Reial torna a la Plaça de Dalt Vila. 

 

Campament Reial

Els dies 2, 3 i 4 de gener, torna el Campament Reial a Manlleu. Una ruta per Dalt Vila on es podrà conèixer les persones que acompanyen els Reis d'Orient i saber tots els secrets màgics: com fabriquen els carmels? Com reparteixen els regals? Què en fan de les pipes dels nens i nenes?... Es podrà visitar de les 16 a les 21 h. Consta d'un circuit d'una hora de durada aproximadament. Les famílies podran entrar-hi en grups reduits i en franges de cinc minuts.  Les entrades pel campament s'han esgotat.

 

Informació accés campament

Cal arribar cinc minuts abans de l'hora assignada i tenir preparades les entrades (al telèfon o impresses). L'accés i control d'accés es farà pel carrer de la Font de la Mare de Déu.

 

campament.JPG

 

Recollida de cartes

El dimecres 5 de gener, d'11 a 15 h, els nens i les nenes de Manlleu podran portar la seva carta als Reis d'Orient. Ses Majestats s'instal·laran a la Plaça Crist Rei (davant de l'Església de Santa Maria) i acolliran a tota la mainada que vulgui visitar-los i fer arribar la seva carta. No caldrà reservar entrada, s'hi podrà accedir lliurement complint amb les mesures de seguretat establertes.

 

Cavalcada de Reis

El dimecres 7 de la tarda, tindrà lloc el moment més màgic amb la cavalcada que recorrerà els carrers de Manlleu.

Ruta de la cavalcada

cavalcada.JPG

 

 

 

 

 

 

reis a Manlleu.jpg

Imatges relacionades

  • imatge_reis.png
  • campament.JPG
  • cavalcada.JPG

Documentació adjunta

Comparteix