INICI / TEMES / Informació / Notícies

El 9 de juliol es va rebre la resolució, signada pel director de l’Agència de Residus de Catalunya, segons la qual s’estimen totalment les al·legacions presentades per l’Ajuntament de Manlleu

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Manlleu ha aprovat l’acceptació d’una subvenció de 1.200.000 € concedida per l’Agència de Residus de Catalunya a l’Ajuntament de Manlleu per implantar la recollida porta a porta. Aquesta subvenció s’ha obtingut en el marc de la convocatòria de subvencions aprovada mitjançant la Resolució TES/3484/2019, de 5 de desembre, per a la realització de projectes pilot de compra pública d'innovació en matèria de recollida selectiva de residus municipals.

El 23 d’abril passat l’Ajuntament va rebre la resolució provisional d’aquesta ordre de subvencions,  però era denegatòria i va presentar-hi al·legacions dins del termini màxim previst. L’Agència de Residus de Catalunya ha estimat la totalitat de les al·legacions, de manera que ha atorgat la subvenció de 1.200.000 € a l’Ajuntament de Manlleu en obtenir el seu projecte la puntuació més gran.

Un cop acceptada la subvenció, en les pròximes setmanes es preveu convocar un Ple municipal per aprovar l’inici de la licitació, que ha de permetre implantar la recollida porta a porta a tot el nucli urbà durant el primer semestre del pròxim any 2022.

LOGOTIP MANLLEU AGENDA 2030-01.png

Comparteix