Després de diverses sessions de reflexió, formació i capacitació a empreses de Manlleu en relació als ODS, el passat 23 de març, van presentar el seu full de ruta per a la sostenibilitat.

L’assoliment dels reptes i la dimensió transformadora que formula l’Agenda 2030 no seria possible sense la implicació també del teixit empresarial i comercial. És per aquest motiu que l’Ajuntament de Manlleu, dins el marc de l’Agenda 2030, ha impulsat uns espais de reflexió, formació i capacitació a les empreses del municipi, en relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

S’ha realitzat un acompanyament a diferents organitzacions privades del nostre territori en la identificació dels ODS més rellevants en base a la seva activitat, i en la definició d’accions per a la millora de la sostenibilitat de l’empresa. Aquest acompanyament ha constat d’un procés de consultoria, amb Antehsis Lavola, i d’un suport individual per a les empreses participants.

El passat 23 de març, va tenir lloc de forma virtual la sessió de presentació de resultats d’aquest projecte, on totes les empreses participants van presentar el seu full de ruta per a la sostenibilitat. Van assistir a la sessió l’alcalde, Àlex Garrido, i el regidor d’Agenda 2030 Manlleu, David Bosch, qui va lliurar a cada una de les empreses participants un certificat, reconeixent la seva implicació i contribució en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.

L’Ajuntament de Manlleu treballa en la integració de les polítiques locals en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, amb l’objectiu de contribuir a un futur més sostenible, just i segur.

  

LOGOTIP MANLLEU AGENDA 2030-01.png

Comparteix