Les persones inscrites al segon trimestre que no vulguin seguir fent curset hauran de tramitar la baixa abans del dia 26 de març

A partir del dimarts 6 d’abril s’iniciaran les activitats del tercer trimestre del curs 2020-21 a la piscina coberta, que s’allargaran fins al 18 de juny. Aquelles persones que actualment estaven inscrites als cursets del segon trimestre i els que varen quedar fora per sorteig, però que estaven inscrits durant el primer trimestre, quedaran automàticament inscrites en els cursets del tercer trimestre. 

Qui no vulgui continuar les activitats durant el tercer trimestre haurà de tramitar la baixa abans del 26 de març a la recepció de la piscina. Un cop passada aquesta data s’entendrà que qui no hagi tramitat la baixa voldrà reprendre els cursets a partir del 6 d’abril.

 La Piscina Municipal de Manlleu està subjecta a l’evolució de la pandèmia i a les indicacions que es determinin des del PROCICAT. Les limitacions que es puguin determinar durant les setmanes vinents poden condicionar el desenvolupament de les sessions i obligar a tornar a prendre mesures restrictives.

Es recorda que la inscripció al curset implica el pagament de l’import total del trimestre. Excepcionalment, amb motiu de la COVID-19, es procedirà a fer el cobrament parcial amb tres rebuts domiciliats de la següent manera:

  • Durant el mes d’abril es cobrarà la primera part de l’import total.
  • Els dos pagaments restants s’aniran cobrant, segons l’evolució del curset, durant els mesos de maig i juny.

Pel que fa a les noves inscripcions, el període per tramitar-les començarà el dia 29 de març i estarà subjecte a les places que quedin lliures. 

Per més informació cal adreçar-se a la Piscina Municipal de Manlleu, o trucar al telèfon 93 851 13 55.

La informació també la podreu trobar a l'apartat d'esports del web: www.manlleu.cat/esports

Cursos natacio.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix