INICI / TEMES / Informació / Notícies

La instal·lació, que ha tingut un cost de 13.045 euros i s’ha finançat parcialment amb un ajut de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), s’ha fet aquestes darreres setmanes i ha comptat amb la col·laboració d’AUSA Gestió d’Aparcaments, SL, actual empresa concessionària de l’explotació de l’aparcament.

Els dos punts de càrrega estan situats a la primera planta de l’aparcament, prop de l’oficina d’atenció al públic. Ambdós punts compten amb endolls de tipus Menneke (estàndard europeu) i connexió a internet. Les càrrega del vehicle es fa a través de l’aplicació mòbil EV CHARGE i el punt s’activa quan la persona es situa a pocs metres. Les persones usuàries no tindran un cost afegit per carregar el seu vehicle elèctric, si bé la càrrega s’ha limitat a un màxim de tres hores.

La instal·lació dels dos punts de càrrega ha tingut un cost de 13.045,07 Euros i s’ha finançat parcialment amb un ajut de l’Institut Català d’Energia (ICAEN) obtingut en el marc del programa MOVES per a la mobilitat eficient i sostenible. Aquesta actuació dóna resposta a una de les accions previstes al Pla d’Acció per l’Energia Sostenible (PAES) municipal i s’emmarca a l’ODS 9 de l’Agenda 2030: Construir infraestructures resilients, promoure la industrialització inclusiva i sostenible i fomentar la innovació.

201027 punt càrrega VE.jpg

Imatges relacionades

  • 201027 punt càrrega VE.jpg

Comparteix