La projecció es farà aquest diumenge al Cinema Casal de Gràcia i comptarà amb la presència de Marc Parramon, codirector del film

El proper diumenge 24 de novembre, a les 19 h, el Cinema Casal de Gràcia de Manlleu acollirà el tercer títol del Cicle Gaudí de cinema català al municipi: Me llamo violeta, de Marc Parramon i David Fernández de Castro. La sessió comptarà amb la presència de Marc Parramon, codirector de la pel·lícula, qui farà la presentació i conduirà el col·loqui posterior. Aquest documental es va estrenar el mes de juny i es centra en l'experiència de l'Ignacio qui, als 6 anys, va dir als seus pares: “sóc una nena, em dic Violeta".

Aquesta història en primera persona parla d’identitat i de gènere i ha tingut un recorregut notable per festivals. Ha viatjat al Festival de Málaga i al Festival Internacional de Cinema de San Sebastián, així com al DocsBarcelona, on es va endur el Premi del Públic i el Premi Amnistia Internacional Catalunya en reconeixement a la defensa que fa dels drets de les persones transgènere.

A través de la història de la Violeta, dels seus pares, Nacho Vidal i Franceska Jaimes, i d’altres famílies – com la de l’Alan Montoliu – i joves transgènere, coneixem la complexitat del procés que afronten aquestes persones i els desafiaments que es troben pel camí.

 

VISUAL_A3_ME_LLAMO_VIOLETA_MANLLEU.jpg

Comparteix