L’exposició s’inaugurarà el divendres dia 20 de setembre, a les 8 del vespre, i es podrà visitar del 21 de setembre fins al 13 d’octubre de 2019.

L’exposició “ ... I la lluna em somriu” de Joan Clota, es podrà visitar del dissabte 21 de setembre fins al diumenge 13 d’octubre a la sala d’exposicions de Can Puget. L’autor proposa un joc interactiu amb el públic per relacionar títols amb fotografies durant els dies que la mostra fotogràfica estigui exposada. 

Segons el propi artista “…I la lluna em somriu és una exposició on els somnis hi tenen cabuda. A través de la fotografia l’espectador podrà viatjar sense embarcar ni tenir jet lag al món on tot és possible. Personatges expectants s’amaguen en els llocs més inversemblants per explicar-nos una història abans d’anar a dormir. Cada fotografia és una història i com a tal té el seu títol.” 

El llenguatge fotogràfic és l’excusa per pintar móns abstractes, surrealistes, expressionistes, fauvistes, impressionistes, futuristes i cubistes. Joan Clota explica que “Tots els cromos de la col·lecció d’història de l’art de l’Enciclopèdia Catalana van fer que em decidís a estudiar pintura, primer amb el mestre i artista Juan Varea, més tard a la Facultat de Barcelona i per acabar a Vic. Ara amb la càmera a la butxaca faig els meus safaris sense sortir de casa, immortalitzo moments de llum, pessics de lluna, paisatges on viure una vida sense despentinar-se.” 

A Manlleu, la inauguració de l’exposició …I la lluna em somriu de Joan Clota, tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3), el divendres dia 20 de setembre, a les 8 del vespre. L’exposició es podrà visitar del 21 de setembre fins al 13 d’octubre de 2019

Horari: de dijous a diumenge, de 6 a 8 del vespre. 

Per a més informació podeu contactar amb el mateix artista, Joan Clota joandel72@gmail.com  

Comparteix