Subvencions activitats de restauració i centres d'estètica i bellesa

Adreçades a aquelles empreses en situació de tancament a causa la última Resolució del departament de Salut per combatre l'augment de COVID-19. Adjuntem una presentació amb informació del tràmit, el procediment i la documentació que cal presentar

 

Pla de reactivació municipal 2020

L’Ajuntament de Manlleu obre una nova convocatòria de subvencions amb 2 línies d’ajuda per les empreses, professionals, autònoms i associacions empresarials sense finalitat de lucre de Manlleu.

  

Línies ICO

Aquí disposes del catàleg complet de Línies ICO, dissenyades per finançar activitats empresarials i projectes d’inversió d’autònoms, emprenedors i empreses.

 

Banca ètica

La banca ètica està formada per aquelles entitats bancàries que apliquen els principis de les finances ètiques, és a dir aquelles que tenen per objectiu fer compatible la rendibilitat financera i econòmica amb l'assoliment d'objectius socials i ambientals.

  • Caixa Ontinyent
  • Colonya Caixa Pollença
  • Coop57
  • Fiare Banca Etica - Banca Popolare Etica
  • Oikocredit
  • Triodos Bank

 

Micromecenatge o Croudfunding

El micromecenatge (del'anglès crowdfunding)descriula cooperació, atenció i confiança col·lectiva de persones que treballen conjuntament i inverteixen diners en altres recursos junts, normalment per Internet, per donar suport als esforços iniciats per altra gent o organitzacions. El finançament en massa es du a terme amb diversos objectius, des d'ajuda humanitària, periodisme ciutadà, artistes que busquen suport del seu públic, campanyes electorals o empreses, incloent les emergents.

 

CCAM

El consorci de Comerç, Artesania i Moda aglutina en una entitat especialitzada la gestió de les polítiques en matèria de promoció de comerç, artesania i moda de Catalunya.
Amb el Pla de Subvencions anual, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, concreta unes línies amb les que vol donar suport i ajuda en els sector del Comerç, l'Artesania i la Moda.

 

AMIANT

L’Agència de Residus de Catalunya (ARC) obra convocatòries anuals d’ajuts per a la retirada, en origen, de residus de materials d'aïllament i de la construcció que continguin amiant. L'objectiu és que la retirada s'efectuï amb les òptimes condicions, millorar el medi ambient i minimitzar el risc que aquest material comporta per a la salut pública.