INICI / Fem Xarxa

17/2/2021

Concurs Passi per caixa!

El projecte continua promocionant el comerç de proximitat amb un concurs d'Instagram

Passi per caixa és una campanya, que té com a objectiu promoure i dinamitzar el comerç local de Manlleu i la seva àrea d’abast territorial (Roda de Ter, Masies de Roda, el Cabrerès i el Voltreganès) a través de les emissores de ràdio i el treball conjunt amb les diferents associacions de comerciants.
El 2020, a causa de la pandèmia COVID-19, el programa de ràdio es va transformar en unes píndoles de comerç local, concentrades en una campanya de Nadal a Reis on es proposaven idees de productes originals i de qualitat que es podien adquirir al comerç local del territori.
Ara s’ha posat en marxa un concurs amb el lema Al comerç local, compra-hi tot l’any: un concurs de fotografies a través d’Instagram que motivi a comprar als comerços locals i a donar-los visibilitat.
Està en joc un premi de 300 € en vals de compra als comerços participants de la campanya. Trobareu més informació del concurs a les xarxes socials del Passi per caixa: Facebook, Instagram i Youtube

 

Difusió del concurs des del comerç

Els comerços de Manlleu es poden sumar a la difusió a través de les seves xarxes socials. La idea del concurs és que la persona fotografiï el moment en què passa per caixa i, per tant, es pugui materialitzar el moment de la compra del producte o servei. A la fotografia s’hauria de veure el comprador (en format selfie), el producte comprat i, si és possible, la persona al capdavant del comerç.

Al següent enllaç trobareu tota la part gràfica del concurs, numerada per ordre d’aparició en el transcurs del concurs i també un PDF amb tota la informació de com la vostra clientela pot participar-hi.

 

Per qualsevol consulta, poseu-vos en contacte amb l'OPE Comerç a través del correu comerc@manlleu.cat o bé truqueu a l'OPE al 93 851 50 22.

 

Més informació a l'apartat PASSI PER CAIXA d'aquest web

 

logos passi.JPG

sorteig_passixcaixa3.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix