INICI / Fem Xarxa

24/5/2023

Segona Trobada Emprenedora d'Osona nord i el Lluçanès

El Consorci del Lluçanès va acollir el passat dilluns dia 22 de maig la segona trobada emprenedora d’Osona nord i Lluçanès, organitzada conjuntament amb l'Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de Manlleu i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

En aquesta segona trobada es van presentar 8 projectes empresarials dels diferents territoris: alguns ja iniciats, alguns de recent creació i d'altres en procés de desenvolupament.

Els diferents projectes han intercanviat experiències, han creat sinergies, han compartit dificultats i coneixement dels diferents aspectes dels seus negocis o futurs projectes; amb l’objectiu de fomentar la cooperació, aliances, fer xarxa empresarial, o resoldre necessitats compartides.    

També s’ha comptat amb el suport d’ASENCAT, https://asencat.cat/ - (persones voluntàries i voluntaris professionals, empresaris/es, directius/es o responsables d'empreses, que assessoren i acompanyen persones i empreses de Catalunya sense ànim de lucre), que han ofert consells i, estratègies amb relació a com tractar i gestionar els clients de les diferents empreses.  

El cicle de trobades emprenedores del 2023 finalitzarà el mes de setembre amb la tercera trobada a Manlleu, pensant novament amb persones que vulguin emprendre per donar-los visibilitat, establir connexions, desenvolupar idees i donar-los suport.

 

Amb el suport de:

gene.jpegDiba2.jpg

emprenedors2 (2).jpg

Imatges relacionades

  • emprenedors2 (1).jpg

Comparteix