INICI / Fem Xarxa

30/1/2023

Projectes empresarials: Ester Perruqueria

Ester Perruqueria ofereix els seus serveis a Manlleu des de fa 24 anys i en fa vuit que treballa com a perruqueria orgànica i biològica.

 

El projecte empresarial d'aquest negoci és el de "bellesa conscient i integrativa": això va néixer de la necessitat d'atendre millor a la seva clientela. Com ella explica, es trobaven que les persones que atenien presentaven cada vegada més problemes derivats de l'ús de productes químics. A aquest factor s'hi suma una filosofia personal i d'empresa de respecte cap al medi ambient i la salut de les persones.

La seva oferta va dirigida a persones que busquen una bellesa saludable, ja que treballen amb productes de la marca Secretos del agua, amb seu a Aragó. Aquesta "fusiona actius botànics purs amb aigua biopolar, un sistema que transmet informació en l'àmbit cel·lular, sense ingredients tòxics".

Per això, les seves coloracions, com detallen: "són fangs i olis, totalment respectuosos amb el cabell i amb les preferències de colors de cada client o clienta".

A més, ofereixen una àmplia gamma de productes de cura del cabell i la pell: mascaretes, xampús, cremes...

Segons Ester Perruqueria, el canvi cap a un món més saludable i respectuós comença amb el que cada persona pot aportar: "nosaltres ho fem des d'una bellesa saludable".


Ester Perruqueria

Nombre de treballadors/es: 3

Data de creació: octubre de 1999

Adreça: Carrer Vilamirosa 24. Manlleu

Telèfon: 93 851 43 27 |  636 71 25 87

Correu electrònic: ris.713@hotmail.com

Instagram @esterperruqueria Facebook Perruqueria Ester

 

perruqueria.jpg

Comparteix