17/5/2022

En marxa a Manlleu el curs de neteja organitzat conjuntament amb Tac Osona (empresa d'inserció)

Un cop acabi el curs, des de Tac Osona (empresa d'inserció) tindran en compte l'alumnat per futures ofertes de treball

El dilluns 9 de maig va començar a Manlleu una formació a les instal·lacions de Tac Osona (Manlleu). Finalitza el 27 de maig i combina teoria i amb pràctica a diferents espais de Tac Osona. L'objectiu és ensenyar la metodologia de treball del Tac Osona en tasques de neteja. Un cop fet el curs, en cas que l'empresa d’inserció tingui vacants de treball, donarà prioritat a les persones que estan fent el curs. Per poder optar a un contracte, la persona ha d'estar vinculada a Serveis Socials. D’aquesta manera, Tac Osona permet la integració sociolaboral de persones que estan excloses dels circuits tradicionals d’ocupació, proporcionant-les un treball remunerat i la formació i acompanyament necessaris per millorar les seves condicions d’ocupabilitat i facilitar el seu accés al mercat laboral ordinari.

Des de l'OPE Feina i Tac Osona s'ha fet la selecció de personal de forma conjunta. També des de l’OPE s'ofereixen sessions d’orientació i recerca de feina a les persones que actualment estan treballant a Tac Osona (empresa d’inserció) per ajudar-los a preparar la recerca de feina un cop ells finalitzin la contractació dels 2 o 3 anys a Tac Osona (empresa d’inserció).

Aquesta empresa d’Inserció es va crear el 2020 precisament per ajudar a aquestes persones que més ho necessiten: persones majors de 45 anys, amb un nivell formatiu baix, amb dificultats d’idioma, amb poca experiència, preferiblement d’atur de llarga durada o bé que no han estat mai ocupades.

20220509_150315.jpg

Imatges relacionades

  • 20220509_150257.jpg

Comparteix