INICI / Fem Xarxa

18/3/2022

Local comercial lliure al centre de Manlleu

Local Comercial lliure al Carrer de l'Horta, 13: centre comercial de la Ciutat.
Un espai que permet donar una gran imatge corporativa a una empresa de serveis

Vols emprendre un nou projecte i busques un local?

Ets un comerç o empresa, i vols canviar a un local més gran i més cèntric?

Presentem un local de 130 m2 per planta, format per planta baixa, primera i segona plantes, situat al carrer Horta d’en Font, 13, paral·lel a la Plaça Fra Bernadi de Manlleu. Aquest edifici és de construcció recent i impecable. Havia estat un comerç de productes de neteja i la llar, i està perfectament acondicionat. La façana de l’edifici és de nova construcció adaptada a l’estil clàssic de centre vila, reproduint les cases noucentistes actualitzades a la tècnica de construcció actual.

Aquest edifici permet donar una gran imatge corporativa a una empresa de serveis, ja que la planta baixa té diferents accessos, està molt ben il·luminada i té uns tancaments i terres en perfecte estat. La primera planta està preparada per a magatzem a través d’un accés interior, amb tancaments, il·luminació i terra de terrasso en un estat impecable. La segona planta també està preparada per magatzem, amb terra de formigó. Ambdues plantes tenen el sostre reforçat per fer la funció de magatzem.

Així doncs tenim els 390 m2 de superfície total, 12 metres lineals de façana, en opció de lloguer, i amb possibilitat de venda, i que en totes les opcions es tractarien particularment amb les propietaries.

L’estat de conservació és excel·lent, i amb molt poques despeses podeu iniciar l’activitat.

Per a més informació podeu contactar al telèfon 699 394 098 , o amb el Servei d’Empresa de l’OPE, trucant al telèfon 93 782 71 61 o al correu electrònic empresa@manlleu.cat.

 

Borsa de locals lliures

El Servei d’Empresa de l’OPE disposa d’un mapa específic amb la borsa de locals comercials lliures de Manlleu. Està inclòs dins del directori de Manlleu Empreses (manlleuempreses.com) i el trobareu sota el nom de Borsa de locals comercials lliures

Si disposeu d’un local comercial i voleu que s’inclogui dins de la borsa de locals de l’OPE, poseu-vos en contacte amb el Servei d’OPE Empresa  i us visitaran per conèixer les característiques de l’espai.

Horta d'en Font FAÇANA.JPG

Horta d'en Font FAÇANA.JPG

Imatges relacionades

  • Horta d'en Font 13 P BAIXA.JPG
  • Horta d'en Font 13 2A PLANTA.JPG
  • Horta d'en Font 13 P BAIXA 2.JPG

Comparteix