4/8/2021

Programació d’activitats de setembre al Lab

El Lab Manlleu presenta una sèrie de sis sessions gratuïtes adreçades al teixit empresarial de Manlleu.

Les primeres sis sessions serviran de tret de sortida per a una programació estable que pretén acostar diversos temes d'interès a les empreses i persones emprenedores de Manlleu i de la zona d'abast territorial de l'OPE. La programació és fruit del treball conjunt dels diversos serveis de l'OPE (Comerç, Empresa, Emprenedoria, ESS...). Totes les activitats són gratuïtes i estan pensades per fer en petits grups complint amb els protocols sanitaris i de seguretat. 

Per a més informació podeu adreçar-vos al Lab Manlleu: C/ Prior Tarafa, 11. Trucar al 972 51 61 o bé enviant un correu a lab@manlleu.cat

 

Dimecres, 15 de setembre. 18 h: Xerrada: Finançament Post Covid.

L'actual situació obliga a plantejar noves vies de finançament per a les empreses. De la mà d'un expert coneixerem quines fonts poden servir als negocis per finançar els seus projectes.

 

Dijous 16 setembre. De 17 a 19 h. Construint equip al teu Restaurant.

Un bon equip als fogons es reflecteix en la qualitat del producte i en el servei cap a la clientela. Sessió introductòria amb les principals característiques del treball en equip, la confiança, la participació saludable del conflicte, el compromís en les decisions... A càrrec d'Elisabet Freixa www.elisabetfreixa.com. Posteriorment s'organitzaran mentories a domicili.

 

Dimarts 21 setembre. 18 h. Avantatges del programari lliure.

Xerrada-taller emmarcada en les activitats del mes de l'Economia Solidària de l'alTERna't a càrrec de Jordi Sabaté (https://webcoop.cat, de software ètic i sostenible). Porta el teu dispositiu. Inscripció a ess@manlleu.cat

 

Dijous 23 setembre. 18 hConeix el Lab 3D: servei d'Impressió 3D per a les empreses.

El Lab Manlleu disposa d'una impressora 3D. L'OPE i l'Associació Manlleu Quatre la posen a l'abast de les empreses i persones emprenedores del territori. Coneixerem les seves possibilitats i veurem com es poden adaptar a les necessitats de cada empresa. 

 

Dimecres 29 setembre. 18 h. Formació: Certificat electrònic per a gestories i assessories.

Sessió pràctica adreçada a gestories i assessories per facilitar el seu treball amb certificats electrònics a l'hora de fer tràmits de la seva clientela.

 

Dijous 30 setembre. De 17 a 19 h. Fotografia pràctica per a restaurants.

La fotografia cobra especial rellevància en la gastronomia. La clientela es mou pel contingut visual i les xarxes han esdevingut un canal de venda directa. Es presentaran conceptes fonamentals per a realitzar bones fotografies pels canals socials. Posteriorment s'organitzaran mentories fotogràfiques a domicili. A càrrc de Xevi Vilaregut . Fotògraf professional. www.xevivilaregut.com

 

 

Activitats Lab Manlleu. Setembre 2021 (1).png

Imatges relacionades

  • Activitats Lab Manlleu. Setembre 2021 (3).png

Comparteix