INICI / Actualitat

2/12/2020

Manlleu fa una aposta per mantenir la pista de gel del Badanadal, un espai de promoció al centre de la ciutat

Enguany s'ampliarà la zona de patinatge, es reduirà l'aforament i serà obligatòria la reserva en línia

L’Ajuntament de Manlleu i les empreses i entitats implicades han treballat de forma conjunta per donar continuïtat a les pistes de gel del Badanadal adaptant-les a la situació actual. En aquesta edició no hi haurà tobogan ni ludoteca, i es preveu una afluència molt més reduïda de patinadors i visitants, però s’ha fet una aposta per preservar aquesta activitat de dinamització de ciutat i del comerç local.
S’ha creat un protocol per tal que els patinadors puguin gaudir de l’activitat amb total seguretat i s’han aprovat uns preus més assequibles. L’objectiu és facilitar al màxim el seu ús entre la població i donar suport al comerç local durant les festes.
S’han ampliat les superfícies per patinar –amb dues pistes de 400 m2 cada una-, reduint l’aforament i quadruplicat els espais destinats a canvi de patins, amb accessos separats i reservats.
Les mesures més importants: caldrà patinar amb guants i mascareta, i la compra d’entrada es farà en línia: amb cada entrada es fixarà un seient per cada patinador/a i una franja horària per garantir el distanciament social, la neteja entre patinades i evitar l’aglomeració de persones a les zones comunes.
Es tornarà a comptar amb el suport del MAB Manlleu, que distribuirà entrades entre els establiments associats.
Les empreses i entitats que vulguin col·laborar podran comprar tanques promocionals per un import molt més reduït que en edicions anteriors.
Trobareu informació de les activitats que configuren el Nadal a Manlleu al web www.badanadal.cat.

foto badanadal 1.JPG

foto badanadal 1.JPG

Enllaços relacionats

Comparteix