INICI / Actualitat

28/2/2023

Nova formació de cursos de la Universitat de Vic a Manlleu

Informem dels pròxims cursos que es faran a Manlleu per part de la UVic en el marc de la seva Escola de Postgrau

Aquestes formacions s’impartiran a la seu del Campus Vic de la UVic-UCC a Manlleu (C/Baixa Cortada, 1, Manlleu) en modalitat híbrida: el programa s'impartirà presencialment a Manlleu però també es pot cursar en línia.

 

Soft Skills per a l'entorn digital. 15 hores (10 h presencials  i 5 h. de treball personal)

Dates: del 23 de març al 27 d'abril. Els dijous de 18 a 20 h.

Preu: 300 euros 

Posar la innovació al centre de qualsevol àrea de l’empresa; treballar per projectes amb metodologies productives; saber gestionar el talent en un entorn de teletreball; gestionar la pròpia marca personal i saber comunicar; són algunes de les habilitats indispensables del nou entorn professional.

El Programa de Soft Skills per a l’Entorn Digital  de la UVIC concentra en cinc sessions les tècniques i els coneixements necessaris per desenvolupar aquestes habilitats. Una formació pràctica, orientada a l’acció i impartida per experts especialitzats en l’economia digital.

Més informació

 

Creació de Startups i intraemprenedoria. 15 hores (10 h presencials i 5  h de treball autònom)

Dates: del 4 de maig a l'1 de juny. Els dijous de 18 a 20 h

Preu: 300 euros 

Aquest programa concentra en cinc sessions les tècniques i els coneixements necessaris per iniciar-se en el camí de l’emprenedoria. Una formació pràctica, orientada a l’acció i impartida per experts en creació i acceleració d’Startups.

Coneixerem el mètode Lean Startup d’emprenedoria i aprendran a idear i crear noves iniciatives emprenedores reduint el risc i la inversió necessària. A la finalització del programa coneixeran les principals tècniques de validació de models de negoci i com conduir la recerca del capital necessari per finançar el creixement d’una nova Startup.

Més informació

 

 

soft skills uvic.jpg

Comparteix