INICI / Actualitat

21/12/2022

Cercar feina amb parella, una manera eficaç per aconseguir bons resultats

Aquesta setmana s'ha celebrat la cloenda de la segona edició del projecte de Mentoria participativa en la recerca de feina

La Mentoria participativa en la recerca de feina és un projecte que va començar fa un any i on persones que tenen temps i motivació acompanyen persones en el seu procés de recerca de feina i consolidació del seu lloc de treball.

Les experiències en aquesta primera edició han estat molt enriquidores, tant per les persones mentores com també per les mentorades. S'ha aconseguit fins al moment un 85% d'inserció laboral de les persones que han participat en el projecte, i en part gràcies a l'acompanyament emocional, humà i individualitzat que s'ofereix a través del projecte.

La persona en cerca de feina compta, d'una banda, amb el suport del personal tècnic de l'OPE Feina. De l'altra, també disposa d'una persona mentora qui, de forma voluntària, i com a participant del programa Temps x Temps, s'interessa per la seva situació personal i professional i l'acompanya en les seves necessitats i inquietuds. Les trobades són setmanals, i totalment personalitzades segons les necessitats de la persona en cerca de feina.

Les persones mentores que han participat en el projecte expliquen que suposa un enriquiment per ambdues parts. Tots podem donar alguna cosa i, en la mentoria, tothom dona i rep en la mateixa proporció.

 

Nova convocatòria

El mes de gener començarà la tercera convocatòria del programa. En aquests moments des de l'OPE s'estan fent les entrevistes per trobar les noves persones que participaran en el programa. Principalment, les persones mentorades han d'estar en cerca activa de feina, i les persones mentores han de tenir ganes de compartir i aportar el seu granet de sorra.

D'altra banda, el gener també començarà una nova mentoria per acompanyar perfils professionals més alts que, tot i els seus estudis i experiència que puguin tenir, tinguin un suport a l'hora de teixir xarxa en un  moment de cerca professional.

Les persones interessades a participar en la nova convocatòria del projecte poden adreçar-se a l'OPE: opefeina@manlleu.cat 93 851 50 22.

 

Els mitjans de comunicació s'han fet ressò d'aquest projecte, i algunes de les persones que han participat en el projecte comentaran les seves experiències personals a la televisió comarcal.

 

Mentoria (6).jpg

Imatges relacionades

 • Mentoria (7).jpg
 • Mentoria (4).jpg
 • Mentoria (2).jpg
 • Mentoria (9).jpg
 • Mentoria (13).jpg
 • Mentoria (12).jpg

Comparteix