24/2/2022

Nova edició de la MABIGANGA del MAB Manlleu

El diumenge 6 de març a la plaça de la Vila. Una oportunitat única per comprar peces de temporada a preus de ganga.

El Manlleu Associació de Botiguers (MAB) organitza la MABIGANGA, Manlleu, matí de Gangues i Diversió, el diumenge 6 de març a la plaça de Dat Vila. 

De les 11 a les 14 h, hi haurà diferents parades de roba de dona, roba intima, roba infantil, productes de merceria, roba i material per fer patchwork i altres manualitats. Les millors promocions, ofertes i gangues d’articles i peces de roba d’aquesta temporada i de gran qualitat.

La jornada estarà amenitzada amb jocs gratuïts per tota la família durant tot el matí. D'altra banda, es realitzarà un sorteig de dos vals de 50 euros per gastar als comerços del MAB i a les parades que participen en la MABIGANGA.

Aquesta acció s’emmarca en el pla d’accions de dinamització del comerç del Manlleu durant aquest 2022 amb l’objectiu de donar l’oportunitat als comerços a fer de nou una jornada festiva al carrer i que la població  es pugui beneficiar d'articles a preus rebaixats. 

Des de l’OPE celebrem la tornada de les activitats de dinamització comercial als carrers de Manlleu i recolzem les iniciatives del MAB per preservar el màxim la vida dels comerços locals i de proximitat, que formen part també del teixit social d’una ciutat.

MABIGANGA 2022.jpg

Comparteix