INICI / Actualitat

7/11/2016

Empresa del mes: Capdevila Perruqueria i Estètica

Nombre de treballadors: 4
Data de creació: 1968
Correu electrònic: estil@perruqueriacapdevila.cat

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

Activitat de perruqueria i estètica, amb una trajectòria de 49 anys d’experiència. Vàrem començar el negoci dues germanes i tots aquests anys hem treballat juntes, però des de fa uns mesos la germana gran es va jubilar. Així doncs, ara tot ho porto jo (Goretti).  Al llarg dels anys ens hem anat adaptant a les noves modes i tendències per tal de poder cobrir les necessitats dels nostres clients.

 

Elements diferencials / Valor afegit

Un fet diferencial és que nosaltres tenim molta experiència preparant extensions i pròtesis de cabell. Un altre valor afegit és la nostra experiència.

 

Què aporta l’empresa a Manlleu

A la nostra perruqueria ve molta gent de tota la comarca. Així doncs, gràcies a nosaltres molta gent acaba venint i comprant a altres botigues o centres de Manlleu. Molts clients nostres també participen de les festes o fires que fem a Manlleu, moltes de les quals les descobreixen gràcies a la informació que nosaltres donem.

 

Projectes de futur

El nostre projecte és poder seguir la nostra trajectòria oferint serveis de qualitat en el món de la perruqueria i l’estètica. Volem continuar  sent una de les perruqueries de referència tant nivell de l’àmbit  local com comarcal.

 

capdevila.png

Comparteix