INICI / Actualitat

9/10/2018

Empresa del mes: Re7 Rifà Estilistes

Data creació: 1982
Número de treballadores: 2
Adreça: Avinguda de Roma, 173
www.re7estilistes.cat | hola@re7estilistes.cat

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa 

La Dolors Rifà va començar als 11 anys rentant caps els dissabtes en una perruqueria i als 14 va deixar l’escola perquè tenia clar que volia ser perruquera. En aquells anys no es feia formació específica sinó que s’havia de treballar per formar-se i després anar a Barcelona, al Gremi de Perruqueria de Catalunya, a examinar-se. Als 20 anys va decidir obrir la seva pròpia perruqueria i, a partir d’aquí, ha seguit formant-se i buscant noves tendències a diferents països del món per estar sempre a la última.

 

Què aporta l’empresa a Manlleu

La Dolors destaca que “és  important tenir un espai obert al públic per tal de mantenir una ciutat viva i actual”. Ella col·labora en les activitats que es fan a Manlleu i contribueix a que els seus clients “tinguin la millor imatge i se sentin bé amb ells mateixos”.

 

Elements diferencials / Valor afegit

A Re7 Rifà Estilistes volen donar resposta a les necessitats de la seva clientela. Com elles diuen, els agrada escoltar, assessorar i oferir el millor servei: “ens apassiona la nostra feina i ens formem a les millors acadèmies per aportar sempre les millors propostes per a cada persona”. Volen que la seva perruqueria sigui un espai “de tranquil·litat i benestar i que cada persona pugui gaudir-ne plenament”.

L’espai disposa de tres zones diferenciades: Zona de relax o spa, equipada amb butaques de massatge; Siatsu, perquè les persones estiguin en harmonia mentre reben massatges capil·lars; Zona Barber i Zona Perruqueria. El local s’ha adaptat per tal que la gent amb alguna discapacitat física no tingui impediments i disposa d’un rentacaps adaptat per a persones amb cadira de rodes

 

Projectes de futur

Segons la Dolors Rifà, el seu repte és la innovació i la millora contínua: “per tal d’aconseguir-ho fa mig any que ens hem REnovat, REinventat, REorientat, REciclat i hem REformat, REdissenyat, REorganitzat l’espai”. Destaquen la seva voluntat d’aprenentatge constant: conèixer les noves tendències, introduir nous serveis, descobrir nous productes… Aquesta renovació es pot apreciar també al seu nou web, on hi ha articles sobre tendències, productes, promocions, informació pràctica, etc.

re7.png

Comparteix