Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

 

L'abril del 2016 es va realitzar una enquesta de satisfacció a les persones usuàries del banc d'aliments de Manlleu.

 

S’ha entrevistat un total  de 56 persones referents de famílies ( 17 % del total del nombre actual de famílies del Sarró )  que assisteixen al Sarró tant dimarts al matí com dijous per la tarda.

Les principals dades que s’obtenen del buidatge de l’enquesta són les següents:

En referència als aliments que es dispensen el 43 % valora el lot positivament, el 46 % el considera regular  i el 11 % negativament.

La meitat dels usuaris considera regular la quantitat, varietat i freqüència. És considera millor  la varietat per sobre dels altres dos  ítems.

Els aliments més ben valorats són la llet, l’oli i el sucre, en canvi els considerats menys necessaris són els llegums, la pasta i l’arròs. Un 80 % troba a  faltar alguns aliments, principalment productes frescos.

En referència a les sessions informatives als nous usuaris del Sarró i els tallers que es fan: Es consideren útils, sobretot el taller de l’aprofitament d’aliments . Hi ha un nombre elevat de persones que no coneixen les sessions.

Atenció rebuda i grau de satisfacció del servei:  l’atenció rebuda  al Sarró és considerada molt bona, cap valoració negativa. L’atenció rebuda a les sessions informatives és considera bastant bona i un 12 % la valora negativament. L’atenció rebuda a serveis socials també es considera positivament, un 17% no tant positivament.

El que més agrada del Sarró és l’atenció i l’eficàcia del personal voluntari, seguits dels aliments. Es prefereix tenir un marge d’hores per anar a recollir els aliments ( 73 %) i un 64 % creu que hi hauria d’haver una rampa per accedir al local.

Un 73 % dels enquestats es mostren interessats en col·laborar com a voluntaris del Sarró, i un 55 % voldrien participar en altres tasques de voluntariat de la ciutat.

 

Podeu consultar tots els resultats de l'enquesta al document adjunt.

Data de modificació: 13/07/2016 10:04:35

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter