Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

 

Tema lliure sobre “Sensibilització sobre riscos del consum d’alcohol”

 BASES DEL CONCURS

 1. Ser estudiant de secundària, batxillerat o de cicles formatius de qualsevol centre del municipi de Manlleu.
 2. No cal inscripció per participar en el concurs.
 3. Els pòsters es poden elaborar amb tècnica lliure -dibuix, pintures, collage, mixtes...- i de mida lliure (S’acceptaran treballs de qualsevol mida fins a DIN A2 com a màxim, si es presenten en format paper).
 4. L’entrega dels treballs es pot fer als mateixos centres educatius en format físic i/o digital, fins al 15 de gener de 2018 (data límit).
 5. La creació i presentació del pòster a concurs pot ser individual o en grup (màxim 4 persones). Si és en grup, els participants escolliran un membre del grup com a representant.
 6. Els participants han d’acompanyar el pòster amb un sobre en el qual ha de constar, a la part exterior, un títol lliure (de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol), que s’haurà d’anotar també al darrere del pòster. A dins del sobre hi han de constar les dades dels participants i del representant del grup, si s’escau.
 7. Les obres han de ser inèdites i no premiades a cap altre concurs.
 8. El jurat està format per un màxim de 6 persones: la regidora de Salut Pública, un representant del CADO, un tècnic de l’Àrea de Salut Pública, un de l’Àrea d’Educació, un representant d’ABD i un representant dels cossos de seguretat.
 9. Premis: es concediran 2 premis en total:

1r premi: un minialtaveu HIFI portàtil a cadascun dels creadors del pòster guanyador.

2n premi: sorteig (mínim 1 minialtaveu HIFI portátil)  entre els participants al concurs que assisteixin a l’acte d’entrega de premis.

És imprescindible ser presents a l’acte per recollir el premi, si no, es tornarà a fer el sorteig fins que es pugui entregar

 1. El jurat emetrà el seu veredicte i farà l’entrega dels premis el dimecres 31 de gener de 2018, a les 18.30h, a la sala de plens de l’Ajuntament.
 2. El tema dels rètols ha d’estar relacionat amb la prevenció en el consum d’alcohol. I ha de promoure processos de reflexió crítica sobre els riscos derivats del consum d’alcohol, com per exemple, alternatives al consum, maneres de fer front al consum, estratègies d’autocontrol i de minimització de riscos, mites i creences sobre l’alcohol, enfocament positiu i realista, missatges preventius entre iguals, promoció de la salut...
 3. Al finalitzar el concurs, amb tots els rètols participants es constituirà una exposició itinerant que se cedirà als diferents centres educatius.
 4. A l’hora de fer la valoració del rètol guanyador es tindrà en compte l’originalitat, la qualitat tècnica i artística i l’adequació i idoneïtat del missatge.
 5. L’organització del concurs es reserva el dret a excloure tots aquells pòsters presentats que no compleixin els requisits. No es retornaran les obres presentades, que passaran a formar part d’un fons artístic que des de l’Àrea de Salut Pública podrà ser utilitzat en futures campanyes de sensibilització i prevenció.
 6. La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

 

Per a qualsevol  dubte o aclariment podeu dirigir-vos a l’Àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum del carrer Enric Delaris, 7. Telèfon 938510848, o a salutpublica@manlleu.cat.

 

Data de modificació: 04/10/2017 14:19:51

Amb la col·laboració de:
 • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter