Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

Tens diverses opcions:

  FormulariEmplena el Formulari de queixes i suggeriments
  MobilDescarrega't l'APP Manlleumòbil i Comunica incidències
  mailEscriu-nos a atenciociutadana@manlleu.cat
  TelèfonTruca'ns al 93 850 66 66 i recollirem la teva incidència
  PresencialVine a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (Pl. Fra Bernadí, 6 1a planta)

  

Aquí podeu consultar totes les incidències rebudes des de l'any 2017 i l'estat de la seva resolució*

No es publicaran en cap cas les dades personals ni altres informacions sol.licitades que corresponguin a la gestió de tramitacions pròpies amb l'Ajuntament o informacions que s'hagin resolt directament.

Incidències > Incivisme (gossos)

Via pública: altres

Historial dels estats

 • Petició

  26/08/2019

  Bona tarda, visc al carrer Bisaura 58. Just al costat de casa hi ha una zona verda on els veïns treuen els gossos a passejar i s utilitza com a pipi can, sense que moltes persones recullin els excrements. Pot ser caldria fer alguna intervenció al respecte, ja que es molt desagradable! Nosaltres tenim un gos, però qual la treiem a passejar tenim molt clar que les responsables som nosaltres, i és per això que demanem que es faci quelcom per demanar més civisme als propietaris!

 • En curs

  27/08/2019

  Resposta Ajuntament:

  Gràcies per informar-nos de la incidència. Hem passat l'avís al servei de salut pública municipal per tal que prenguin les mesures oportunes

 • Finalitzada

  18/09/2019

  Resposta Ajuntament:

  L'informem que des de l’Àrea de Salut Pública conjuntament amb els agents cívics intensificarem la vigilància en aquest punt i contactarem amb el propietaris de gossos que es trobin passejant amb l’objectiu de conscienciar-los de la importància de preservar els espais públics lliures d’excrements tal i com estableix la ordenança municipal reguladora d’animals domèstics i de companyia. També reforçarem l’espai amb nous cartells que indiquin la obligatorietat de recollir els excrements i papereres si s’escau. Esperem que amb aquestes accions aconseguim tenir uns espais públics més cívics i higiènics. Moltes gràcies per contactar amb nosaltres.

Data de modificació: 28/02/2020 13:43:41

Amb la col·laboració de:
 • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter