Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

banner trs

L’Ajuntament posa en marxa una campanya per ser territori socialment responsable

L’Ajuntament de Manlleu posa en marxa la campanya “Manlleu, territori socialment responsable” per apropar a les empreses, comerços i la ciutadania els valors del desenvolupament sostenible. S’introduirà una nova mirada per buscar l'equilibri entre els aspectes econòmics, socials ambientals i culturals locals, amb l'objectiu d'aconseguir una millor qualitat de vida pels seus habitants i la resta d'agents implicats.

La iniciativa respon a la idea de transmetre els avantatges i beneficis de ser un “territori socialment responsable”, un objectiu que s'ha proposat l'Ajuntament de Manlleu, amb la col·laboració de Suara Cooperativa, Respon.cat i la Xarxa d’Economia Social i Solidària de Manlleu (de la qual Suara també és membre). La Xarxa agrupa entitats, empreses i persones que des de l’acció aposten per iniciatives que promouen els valors de l’economia social i solidària.

La campanya inclou un esmorzar amb empresaris de la població i un Cafè amb Manlleu Associació de Botiguers (MAB), trobades on es compartiran experiències. Culminarà amb la signatura del manifest “Territoris Socialment Responsables”, que recull el compromís de fer créixer la responsabilitat social en els territoris per fer una Catalunya socialment responsable.

  • Esmorzar amb empreses. Dijous 9 de novembre, 10'00h. Ponència a càrrec de Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat.
  • Cafè amb el MAB. Dijous 30 de novembre, 15'00h. Ponència a càrrec del periodista Josep Mª Flores vinculat a la Campanya Canviem el Xip de Vilafranca".
  • Signatura del manifest "Territoris Socialment Responsables". Dijous 14 de desembre, 13'00h.

Tots els actes tindran lloc al Lab Manlleu, situat al C/Prior Tarafa, 11. 

Per adherir-vos al manifest, proclamat el passat mes de juny a Vilafranca, podeu fer clic al següent enllaç. Si voleu obtenir més informació sobre la Responsabilitat Social Empresarial podeu adreçar-vos a la pàgina de Respon.cat.

Us convidem a omplir el formulari que trobareu aquí sota per tal de realitzar la inscripció a les trobades.

Atenció: en cas que us vulgueu inscriure a diverses activitats, haureu de tornar a omplir el formulari. Gràcies


  • Inscripció a *
    Imports

  •  Accepto l'avís legal
  • * Camps obligatoris

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

Ajuntament de Manlleu, CIF P0811100G, amb adreça plaça Fra Bernadí, 6, tel. 938506666, protecciodedades@manlleu.cat . Pot contactar amb el Delegat de protecció de dades (DPD) per mitjà de l’adreça dpd@manlleu.cat

Amb quina finalitat tractem les dades personals?

Les dades obtingudes en el procediment d’inscripció que s’obtinguin en la prestació del servei es tractaran només per a la finalitat de la sol·licitud

Quina és la legitimació per al tractament de les dades?

El tractament de les dades es porta a terme per a la prestació dels serveis en compliment d’una missió d’interès públic.

A qui es comuniquen les dades?

Les dades no es comuniquen a terceres persones.

Quant de temps conservarem les dades?

Les dades personals es conservaran durant el temps necessari per oferir el servei. S’eliminaran seguint el procediment reglamentari que regeix per a les administracions públiques.

Quins drets existeixen en relació al tractament de les dades?

Qualsevol persona té el dret a saber d’on s’han obtingut les dades, en el cas que no s’hagin proporcionat directament, la finalitat a les que es destinen i les cessions que s’hagin efectuat o es prevegin efectuar. De manera general les lleis reconeixen a les persones interessades el dret a accedir a les seves dades, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir i no hi hagi obligació de conservar-les. En determinades circumstàncies els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, dret que li atorga el control d’aquestes dades principalment de cara a corregir tractaments inadequats i presentar reclamacions en defensa dels seus drets.

Com es poden exercir o defensar els drets?

Podeu consultar tota la informació a  http://www.manlleu.cat/protecciodades


Imatges relacionades

cartelll trs

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Data de modificació: 26/10/2017 17:20:21

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter