Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

1 i 2 de juny, Festa del Comerç de Manlleu

Els propers 1 i 2 de juny els comerços de Manlleu us conviden a la FESTA DEL COMERÇ DE MANLLEU, dos dies plens d’ofertes i activitats distribuïdes per tota la ciutat.

El divendres per la tarda i el dissabte durant tot el dia, el comerç i la ciutat es vestiran de groc, i es podrà fer un recorregut pels diferents comerços participants amb un carrilet comercial, perquè als visitants els sigui fàcil moure’s i gaudir de la festa!

Fruït d’un treball conjunt entre l’Ajuntament de Manlleu, el MAB i el comerç local, enguany s’ha decidit transformar la Nit Encantada, que concentrava comerços i visitants al centre de la ciutat, en una nova festa totalment diferent, ampliada a un dia i mig (tarda de divendres i tot el dissabte), i amb l’objectiu de facilitar la participació dels comerços de la perifèria a la festa i el d’apropar la ciutadania al comerç local de qualitat distribuït per tota la ciutat.

Entre altres activitats destaquem les visites guiades a botigues de moda amb una personal shoper, tastos i maridatges gastronòmics, taller i exhibició de drons, exposicions, concursos, presentacions de llibres, concerts, música, exhibicions i activitats al carrer, i... descomptes, promocions i ofertes especials a més de 100 comerços de Manlleu! 

 

PODEU CONSULTAR LES DIFERENTS PROMOCIONS DELS COMERÇOS AL MANLLEU M'AGRADA: 

https://www.facebook.com/Manlleumagrada

festa comerç
 

Consulta la programació a continuació. També pots descarregar el programa en PDF

Flyer comerç1

Flyer comerç2

Data de modificació: 02/05/2019 09:48:59

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter