Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

Manlleu t'informa

 

head manlleu informa.jpg

L'Ajuntament de Manlleu ha posat en marxa una prova pilot per comunicar millor les accions de comerç que es desenvolupen al municipi. 

Apunta’t i t’informarem personalment d’avantatges únics, com regals i ofertes exclusives, només d'aquells àmbits que siguin del teu interès (moda, mercat, cosmètica, etc.) a través del mitjà que tu triïs (correu electrònic, Whatsapp o correu postal).

No pateixis, no serà “spam” ni correu comercial. Ens compremetem a fer-te arribar allò que t'interessa perquè hi guanyis tu i el comerç de Manlleu.

Només cal que et registris al següent formulari indicant els temes i canals i rebràs periòdicament novetats del teixti comercial del municipi.


 

Avantatges únics

Un canal de comunicació personalitzat amb les principals informacions relatives al comerç, com promocions, descomptes, activitats o altres, perquè en treguis profit i estalviïs temps i diners.

No perdis aquesta oportunitat!

Apunta’t i tria
Omple el formulari indicant quins són els teus interessos i el canal escollit per fer-ho.

Ara, estigues atent/a a les novetats exclusives que et farem arribar ben aviat.

Prova pilot

Manlleu sempre ha tingut un caràcter innovador, és per això que és l’escenari ideal per posar en pràctica la simple i agosarada idea d’informar-te de tu a tu.

Social

La consolidació de relacions basades en la confiança és clau per al desenvolupament econòmic, social i cultural de les comunitats. Aquest projecte respon a interessos públics per enfortir la nostra ciutat i les relacions amb la seva gent.

Transparència

Només et demanem les mínimes dades necessàries. Et garantim la seguretat i privacitat de les teves dades de forma transparent. Únicament s’utilitzaran per informar-te seguint els criteris acordats i tu sempre podràs consultar-les, modificar-les i/o eliminar-les.

Anti-spam

Farem un ús sensat de la confiança que ens diposites. En cap cas, no serà un servei de spam comercial ni municipal. Et farem arribar informacions rellevants només dels àmbits que escullis i amb una periodicitat raonable.

  • Com vols que contactem amb tu? Omple segons la opció o opcions que vulguis.

  • Quina informació vols rebre? De tot, o d’alguns sectors? Quins?

  • Condicions legals i de transparència

  • Informació bàsica de protecció de dades personals Responsable del tractament: Ajuntament de Manlleu. Finalitat: enviament d'informació dins del projecte 'Manlleu t'informa' Legitimació: consentiment de la persona que s’inscriu Destinataris: les dades no es comunicaran a tercers. Drets de les persones interessades: Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació adreçant-se a Ajuntament de Manlleu.
  •  He llegit i accepto les condicions legals
  • * Camps obligatoris

Manlleu t'informa

La política de protecció de dades de l’Ajuntament de Manlleu abasta el tractament de les dades de persones físiques amb les que es relaciona en l’exercici de les seves competències i funcions. Ateses les funcions de l’Ajuntament de Manlleu alguns tractaments són el resultat de la prestació de serveis a altres administracions públiques que li han delegat funcions. El tractament s’efectua complint el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016) i la normativa estatal sobre aquesta matèria.

INFORMACIÓ DETALLADA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades? L’Ajuntament de Manlleu, CIF PO811100G, amb adreça plaça Fra Bernardí, 6, tel. 938506666, protecciodedades@manlleu.cat. Pot contactar amb el Delegat de protecció de dades (DPD) per mitjà de l’adreça dpd@manlleu.cat.

Amb quina finalitat tractem les dades personals?

Les dades obtingudes en el procediment d’inscripció que s’obtinguin en la prestació del servei es tractaran per a les finalitats següents: enviament d'informació d'interès referent a l'activitat comercial enmarcada dins del Projecte Pilot 'Manlleu t'informa'.

Quina és la legitimació per al tractament de les dades?

El tractament de les dades es porta a terme per a la prestació dels serveis en compliment d’una missió d’interès públic.

A qui es comuniquen les dades?

Les dades no es comuniquen a terceres persones.

Quant de temps conservarem les dades?

Les dades personals es conservaran durant el temps necessari per oferir el servei. S’eliminaran seguint el procediment reglamentari que regeix per a les administracions públiques.

Quins drets existeixen en relació al tractament de les dades?

Qualsevol persona té el dret de saber d’on s’han obtingut les dades, en el cas que no s’hagin proporcionat directament, la finalitat a les que es destinen i les cessions que s’hagin efectuat o es previnguin efectuar. De manera general, les lleis reconeixen a les persones interessades el dret a accedir a les seves dades, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats per a les quals es van recollir i no hi hagi obligació de conservar-les. En determinades circumstàncies els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, dret que li atorga el control d’aquestes dades principalment de cara a corregir tractaments inadequats i presentar reclamacions en defensa dels seus drets.

Com es poden exercir o defensar els drets?

Per escrit al Registre General de l’Ajuntament de Manlleu, pl. Fra Bernardí, 6, 08560, Manlleu, o a través del portal de tràmits https://tramits.manlleu.cat Si una persona considera que els seus drets no s’han atès adequadament, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apd.cat). En qualsevol moment es pot adreçar directament al Delegat de Protecció de Dades (DPD) per mitjà de l’adreça dpd@manlleu.cat.


Data de modificació: 31/05/2019 14:48:16

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter