Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

 

Manlleu Galeria d'Art

 

MGAManlleu Galeria d'Art (MGA) és una campanya de comerç i cultura per millorar la imatge comercial, fomentar l'ocupació de locals buits i acostar l'art a la població.

Et convidem a conèixer, viure i passejar per una gran galeria d'art a cel obert. És un projecte que permet convertir espais comercials en venda o lloguer en sales efímeres, que acullen obres d'art contemporani de diferents artistes .

L'any 2015: 7 galeries, 15 artistes i més de 40 obres.

L'any 2014: 10 galeries, 25 artistes i més de 100 peces en un projecte que combina comerç i cultura en un marc contemporani. MGA és mostra d'art als aparadors, és exposició d'obres, és mercat d'art 100% manlleuenc. +informació

 

 

ExPress. L'espai comerç de Manlleu

 

Express 2016 square

L'Express és una botiga de botigues, l’aparador de les botigues de Manlleu, un espai efímer on s’hi poden trobar els productes més actuals i descobrir les noves tendències de la mà dels comerços de Manlleu.

L’Express és un espai amb caràcter, amb personalitat, un espai original on tots els productes de les 60 botigues de Manlleu que hi participen estan a la venda.

L’Express coincideix amb les festes nadalenques, facilitant així les compres de Nadal. El pop up store ofereix un ambient diferent, un espai alternatiu i productes de qualitat i actuals, en definitiva un espai de compra i oci que sorprèn.

L'Express és a la Plaça Fra Bernadí, al costat de la pista de gel.

Més informació

 

Històric de campanyes

 

 

Manlleu Causa Afecte

#manlleucausaefecte

Una campanya que emociona, que busca el rere fons de cada compra, perquè darrere de qualsevol compra hi ha una petita o gran història, especial o quotidiana, una experiència, una emoció. El comerç de Manlleu vol donar a conèixer aquestes històries.

Les compres que fem a Manlleu Causen Afecte, perquè tenim un comerç proper, professional i, sobretot, de confiança.

Podeu veure el vídeo de la campanya!

A bodes em convides

BodesA bodes em convides és el títol d'una miniserie de televisió que té com a objectiu promocionar la nostra ciutat.

La sèrie consta de 10 capitols de curta durada que es van emetre pel canal televisió El9TV i que es poden veure també per internet. En clau d’humor, i a partir d’un esdeveniment important que pot tenir lloc a Manlleu, la sèrie ens permet mostrar Manlleu, els seus espais més emblemàtics i el potencial comercial de la ciutat .

Destaca la originalitat del format de la campanya que es pot veure també en DVD.

El 10 de desembre es va realitzar una gala per a comerciants, entitats i persones que van participar a la sèrie i a la que van assistir més de 200 persones que van poder veure tots els capítols de la sèrie al Teatre de Gracia.

 

Campanya POST IT

 

pos-itDurant els mesos de setmebre a novembre de 2011 els aparadors dels comerços de Manlleu es van omplir de post its de colors. Els post its serveixen per donar vida, color, crear formes, ... però també per donar missatges: Manlleu comerç m’agrada, manlleu comerç gaudeix-lo, Manlleu comerç queda’t, ... missatges per a ciutadans i visitants, missatges optimistes i amb força.

Passejant per la ciutat es podien trobar des de vestits de paper (post its) fins a trenets carregats de missatges, passant per tisores, flors o fins hi tot croissants.

Aquesta campanya ha comptat també amb alguns aparadors de locals tancats i que s’han “vestit” de gala.

Manlleueja i gaudeix-ne

manlleueja i gaudeix-ne

Manlleu omple els locals buits de comerç

L'any 2013, els locals comercials buits de Manlleu es van transformar en aparadors de botigues situades fora de l’eix comercial de la ciutat. Els propietaris dels locals situats al centre van cedir aquests espais al comerç per tal de millorar la imatge comercial i aconseguir un recorregut que faci més agadable el passeig i la compra.

Sota el lema Manlleueja i gaudeix-ne els aparadors es van convertir en finestres de Manlleu per poder ensenyar llocs embemàtics de la ciutat. Amb un traç gruixut i irregular es van dibuixar diferents espais manlleuencs als vidres dels locals juntament amb la fotografia i ubicació del lloc. Alguns dels locals es van convertir en aparadors del comerç i d’altres mostraven imatges de Manlleu.

Fotos dels locals

 

Premis Manlleu +Comerç

 

premis +comerç

Data de modificació: 23/11/2016 09:27:59

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter