22 de febrer de 2024
A càrrec de David Sanglas Rusiñol, professor de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès. Formació en CFGM de Pastisseria a l’Escola d’ Hostaleria de Girona i CFGM de Cuina a l’IES Abat Oliba de Ripoll. Divulgador gastronòmic i expert en producció d’esdeveniments relacionats amb l’hostaleria.
Ens parlarà de l’estat actual de la cuina catalana, dels seus avantatges i dels seus perills. Ens explicarà com cuinar a casa pot suposar una mesura d’estalvi, i de quina manera l’ús de productes artesans ens permet guanyar temps a la cuina.
Activitat oberta a tota la ciutadania
Horari
18 h
Preu
Entrada gratuïta
Organització
Associació de Famílies per el Desenvolupament Integral de la Persona (AFADIP)
Lloc
Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu. Carrer del Pont, 16-18 bxs