25 de novembre de 2020

I tu, com redueixes residus?

Explica’ns quines accions fas per reduir residus i inspira als manlleuencs i manlleuenques perquè facin com tu!
Farem un sorteig entre totes les persones que participin. El/la guanyador/a podrà gaudir d’un dinar durant el cap de setmana per a 2 persones al @manlleuet.cat ! 

 

Participació
Les persones participants hauran de seguir les següents indicacions:
1. Seguir el compte d’Instagram de l’Ajuntament de Manlleu (@ajmanlleu)
2. Publicar una fotografia o vídeo original a Instagram on mostrin què fan per reduir residus.
3. Afegir els hashtags: #MenysResidusManlleu #agenda2030manlleu #EwwrCat #InvisibleWaste
4. Etiquetar a @ajmanlleu
La publicació ha de ser un post a Instagram, però no s’accepten Stories d’Instagram. Hauran de ser vídeos o fotografies originals. No existeix cap límit de publicacions que pot presentar cada participant. Tanmateix, en el moment de fer el sorteig només contarà una de les publicacions per persona.

 

Requisits legals
Les imatges o vídeos han de respectar la imatge i dignitat de persones, col·lectius i entitats. No està permès presentar a concurs imatges o vídeos amb continguts racistes, violents, ofensius, degradants o discriminatoris. L’incompliment de les bases donarà lloc a l’exclusió de les publicacions presentades. Amb la participació al concurs, les persones participants declaren que les imatges o vídeos que presenten són originals i no vulneren drets d’autor de tercers, fent-se responsables de qualsevol reclamació al respecte. Les persones interessades a participar en aquest concurs, amb la remissió de les seves imatges o vídeos, autoritzen l’Ajuntament de Manlleu a fer-ne ús, explotació i difusió, en relació únicament amb activitats promocionals i de publicitat del concurs, i amb activitats de sensibilització sobre residus a l’Ajuntament, sense cap limitació temporal o territorial. En aquests usos sempre hi haurà un reconeixement de l'autoria.


Quan?

Les publicacions que vulguin participar al challenge i entrar al sorteig, es podran penjar a Instagram entre el 21 i el 29 de novembre, coincidint amb la Setmana Europea de Prevenció de
Residus. Durant aquesta setmana, l’Ajuntament de Manlleu s’encarregarà de publicar a Stories totes les publicacions que les persones vagin publicant al seu Instagram per participar al challenge. Entre el 30 de novembre i el 4 de desembre del 2020 es farà un sorteig en línia (en directe a través de Stories de l’Instagram de l’Ajuntament de Manlleu) entre tots els participants per conèixer el/la guanyador/a.

 

L’Ajuntament de Manlleu, que treballa en la integració de les polítiques locals en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, convoca una concurs en format de challenge a Instagram per sensibilitzar a la població sobre la reducció, reutilització i reciclatge de residus al municipi. Tanmateix, el concurs pretén donar a conèixer petits trucs o iniciatives que fomenten la reducció de residus, i que poden ser adoptats fàcilment per la ciutadania. Aquest concurs està dirigit a totes les persones seguidores del compte @ajmanlleu de Instagram.
L’Ajuntament de Manlleu impulsa una nova forma de prestació del servei de recollida de residus porta a porta per alinear-se amb l’ODS 12 de l’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible, objectiu que consisteix a garantir models de producció i consum sostenibles. Aquest canvi en el model de gestió dels residus també està relacionat amb altres ODS, com que les ciutats i els assentaments humans siguin inclusius, segurs, resilients i sostenibles” (ODS 11).

 

Premis
El/la guanyador/a gaudirà d’un dinar durant el cap de setmana per a 2 persones al El Manlleuet de Manlleu (@manlleuet.cat).
La persona guanyadora disposarà d'un termini improrrogable de 72 hores per acceptar el premi, a comptar des de l'enviament d'un missatge privat a la persona premiada efectuat s a través del compte @ajumanlleu d’Instagram. A més, la persona guanyadora es donarà a conèixer via Instagram al llarg de la setmana del 30 de novembre al 6 de desembre.

Imatge menys residus Manlleu 2020

Imatges relacionades

  • Cartell_Challenge.png

Documentació adjunta

Comparteix