25 d'octubre de 2020

Direcció: Pedro Ballesteros

Documental: Una proposta que ens convida a fer un volt per tot el planeta de la mà de Jaume Plensa per descobrir com l'art pot transformar la nostra manera de veure, viure i estar en el món.

Les cèlebres escultures monumentals de Jaume Plensa ens esperen, en solitud, en diversos racons de la terra. “¿Puedes Oírme?” és un documental que ens convida a conèixer-les de la mà d’aquest creador i ens aproxima al seu pensament, a la seva poètica, a la seva forma d’entendre l’art com a generador de bellesa i a la seva manera de llegir l’espai públic com un lloc de trobada per a la comunitat.

Una immersió profunda en el procés creatiu d’un dels artistes en actiu més destacats del panorama mundial. A través de les seves emblemàtiques instal·lacions i peces en espais públics d’Espanya, França, Suècia, EUA, Canadà i Japó, descobrim la senzilla filosofia de Plensa basada en la cerca de relacions harmòniques entre l’obra, l’entorn i els éssers humans.

 

-El Cicle Gaudí és l’únic circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori. En el marc d’aquest cicle es projecta cada mes una pel·lícula catalana estrenada recentment a sales comercials.

-El Cicle Gaudí aposta pel cinema de proximitat, programant exclusivament cinema de producció catalana.

 

Import de l’entrada: 4,50€

Lloc: Cinema Casal de Gràcia. Carrer Roca, 4-6

Hora: 19 h

Organitza: Patronat del Casal de Gràcia

Col·labora: Ajuntament de Manlleu-Cultura

Horari
19 h

Preu
4,50 €

Organització
Patronat del Casal de Gràcia

Col·labora: Ajuntament de Manlleu-Cultura

On es fa

UbicacióTeatre - cinema Casal de Gràcia

galeria_puedes_oirme_04.jpg

Imatges relacionades

  • Puedes oirme cartell 25.10
  • galeria_puedes_oirme_02.jpg
  • galeria_puedes_oirme_01.jpg
  • galeria_puedes_oirme_07.jpg

Comparteix