Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

5/3/2019

Amics de la Música de Manlleu programa un concert de Fortepiano amb Roger Illa en el marc del cicle de concerts 2019

Roger Illa tocarà un instrument construït per Paul Poletti a semblança d’un fortepiano Walter, el tipus de fortepiano que tocaven Haydn, Mozart o Beethoven. El concert serà el dissabte dia 9 de març a 2/4 de 10 del vespre a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu.

Roger Illa és un dels pocs pianistes del país amb formació acadèmica en interpretació amb instruments de teclat històrics: Clavicordi, clavicèmbal i fortepiano. Ha fet concerts a Catalunya, Europa i als Estats Units, en marcs com el Festival de Música Antiga de Barcelona o el Festival de Músiques Anciennes de Besançon, entre d’altres.

El de Manlleu serà un concert comentat, en el que Roger Illa explicarà les diferències entre el fortepiano i el piano actual, i interpretarà obres de Mozart, Haydn, Beethoven i Schubert.

El concert tindrà lloc el dissabte 9 de març, a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu, carrer del Pont, 16-18, a 2/4 de 10 del vespre. El preu del concert és de 8 euros. Gratuït pels socis d’Amics de la Música de Manlleu i pels menors de 16 anys.


Imatges relacionades

190305 Cartell concert Roger Illa.jpeg

Data de modificació: 05/03/2019 11:23:02

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter