Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

5/3/2019

Can Puget acull l’exposició Tapís: la màgia de la trama, de l’artista Raquel Masó

El divendres 8 de març, a les 8 del vespre, s’inaugurarà aquesta exposició que es podrà visitar fins el dia 31 de març i que es programa en el marc del 8 de març, Dia de les Dones.

El proper divendres dia 8 de març, a les 8 del vespre, s’inaugurarà l’exposició de Raquel Masó, Tapís: La màgia de la trama, a la Sala d’exposicions de Can Puget de Manlleu. L’exposició, una vintena de tapissos d'alt lliç de diferents temàtiques realitzats amb diferents textures i fibres: cotó, llana, seda,  jute, ràfia,  feltre,  niló... es podrà veure fins el dia 31 de març. Aquesta és la 5a exposició individual de l’artista, que porta 16 anys en el món del tapís, un món en el qual en paraules de Raquel Masó “desenvolupes la creativitat, experimentes en cada peça, busques el repte del realisme, dels ombrejats, les perspectives, els volums, els abstractes. Jugues amb les textures i t'expresses amb aquestes i els diferents punts, fins que, en el meu cas, arribes a la innovació, ja que una vegada tens totes les formes d'expressió vols arribar a reptar els ordits per aconseguir quelcom diferent, que et defineixi com a propi”.

L’exposició es podrà visitar del 9 al 31 de març de 2019, a la sala d’exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela 1-3, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre. Aquesta exposició forma part de les activitats organitzades en el marc del dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona a Manlleu. És pot consultar i veure l’obra de l’artista Raquel Masó a Instagram: masoguell 


Raquel Masó Güell


Tal com deia Picasso "Aprende las reglas como un profesional para poder romperlas como un artista."

Jo sóc molt autodidacta i m'apassiona tant com el propi teixit. Perquè el Tapís? perquè després de pensar en diverses opcions, el dia que la paraula Tapís va passar per la meva ment, em va semblar una paraula màgica, em va connectar a un món intern de llibertat, il·lusió, esperança,.... i em va transmetre una energia i motivació que avui encara sento com el primer dia. Aquest sentiment i el progrés d'aquests anys em fa pensar i sentir que no m'he equivocat.

" En el taller no encuentro éxito, encuentro problemas que cada vez son más fáciles.” Baltasar Lobo.


Imatges relacionades

190227 Cartell Tapís la màgia de la trama Manlleu.jpg
190226 expo_Raquel Masó.png

Data de modificació: 05/03/2019 11:20:55

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter