Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

1/3/2019

L’Ajuntament de Manlleu, capdavanter en administració digital en la categoria de municipis d’entre 20.000 i 50.000 habitants

La IV Edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment l’AOC ha reconegut com a ens capdavanters en transformació digital els ajuntaments de Palamós, Manlleu, Roses i Girona.

Aquests reconeixements, que distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa, s’atorguen en base a uns indicadors objectius, l’anàlisi dels webs dels ens i l’ús de determinats serveis de l’AOC. Després de la última avaluació, el CAOC distingeix a Palamós, Roses, Manlleu i Girona com als ajuntaments capdavanters en administració digital. 

L’objectiu dels reconeixements és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. 

Enguany han estat guardonats 74 ens locals catalans. Podeu consultar el llistat al següent enllaç: https://www.aoc.cat/reconeixements-palamos-roses-manlleu-girona/


Imatges relacionades

190301 reconeixement CAOC.png

Data de modificació: 01/03/2019 12:41:08

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter