Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

26/2/2019

Arriba la 4a edició de la Sardinada per tancar el Carnaval al Mercat Municipal de Manlleu

Coincidint amb el darrer dia de Carnaval, els comerciants del Mercat Municipal, juntament amb alumnes del curs d’auxiliar de cuina, organitzen una sardinada popular a la plaça del Mercat.

El Mercat Municipal de Manlleu organitza la 4a edició de la Sardinada popular, que tindrà lloc el dimecres 6 de març coincidint amb el darrer dia de Carnaval, conegut popularment com l’enterrament de la sardina.

D’11 a 13 h es couran sardines a la plaça del Mercat, que es serviran acompanyades de pa i vi o aigua per 2 euros. L’alumnat del Programa de Formació i Inserció (PFI) d’auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, amb seu a l’Aula del mercat Municipal, s’encarregarà de cuinar les sardines.

És el quart any que el Mercat celebra la sardinada, que es suma als actes que organitza l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Manlleu durant tot l’any, com la caminada gastronòmica el mes de maig, la castanyada per l’octubre i la vetllada gastro musical Les nits de mercat el mes de novembre.

Des del Mercat es valora molt positivament aquesta iniciativa que permet donar reconeixement a la tasca de l’alumnat del PFI-PTT Manlleu i, alhora, reforçar les accions de dinamització comercial engegades per l’Associació de Comerciant del mercat.

Els programes de formació i inserció (PFI) es dirigeixen a joves de 16 a 21 anys que han deixat l’ESO i els proporciona la possibilitat de tornar al sistema educatiu i d’obtenir l'aprenentatge per accedir al mercat de treball. A Manlleu s'ofereix en la modalitat Pla de transició al treball (PTT) en dues especialitats: Auxiliar de pastisseria i fleca i Auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració.

 


Imatges relacionades

190226 Sardinada Manlleu.jpg

Data de modificació: 26/02/2019 14:00:46

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter