Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

21/9/2016

Manlleu celebra una nova edició de la Setmana de la Gent Gran

Una vegada més les entitats de gent gran, amb el suport de l’Àrea de Promoció Social i Personal, programen una setmana plena d’activitats que s’iniciaran el dia 26 de setembre i s’allargaran fins l’1 d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran

Una classe de tai-txi a l’aire lliure donarà el tret de sortida a la Setmana de Gent Gran d’enguany, el dilluns 26 de setembre a les 10 del matí a l’embarcador. 

Exposicions, xerrades, música, tallers de ioga, de balls en línia, de sevillanes i d’aeròbic ompliran d’activitats la setmana de la Gent Gran de Manlleu. El dimecres 28 de setembre s’ha organitzat també una visita al Món Sant Benet amb dinar i ball inclòs. 

El dissabte dia 1 d’octubre a les 11 del matí, coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran, es farà l’acte de clausura de la Setmana de la Gent Gran a càrrec de la regidora Carme Trillas. 

L’organització de la Setmana de la Gent Gran és possible gràcies a la col·laboració i implicació de les diferents entitats  i organismes de la ciutat: AFADIP, ASVAT, Associació de la Gent Gran del Casal de Manlleu, Hospital Sant Jaume i la seva fundació, Consorci Hospitalari de Vic, equip d’Atenció Primària de Manlleu i Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Altres entitats i persones a nivell individual col·laboren de manera desinteressada per poder portar a terme aquesta setmana tant viva i diversa: l’Aula Mercat, l’Agrupació Meteorològica d’Osona, l’Ateneu i la Fundació de l’Obra Social la Caixa. L’Ajuntament de Manlleu agraeix a totes les entitats col·laboradores i membres del Consell de la Gent Gran la gran tasca que fan durant tot l’any per contribuir en el benestar de les persones grans. 

Com cada any, des de l’Àrea de Promoció Social i Personal s’ofereix el servei de transport adaptat per a que les persones amb mobilitat reduïda puguin assistir i participar de les activitats que siguin del seu interès. Cal sol·licitar aquest servei amb antelació trucant al 93 8510848.


Imatges relacionades

160919 setmana gent gran portada
160919 setmana gent gran

Data de modificació: 21/09/2016 13:30:54

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter