Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

7/2/2019

Manlleu contracta 21 persones en el marc del Programa ‘Treball i Formació 2018’

El programa permet a les persones treballar amb un contracte de 6 o 12 mesos en diversos serveis del consistori


El passat 30 de gener es va iniciar l’execució del Programa Treball i Formació 2018 que ha permès la contractació per part de l’Ajuntament de Manlleu de 21 persones en situació d’atur a través de les línies PANP, PRGC i DONA. Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Durant els mesos de durada del programa, les persones contractades duran a terme projectes de serveis a les persones, neteja, medi ambient, manteniment d’edificis municipals, consergeria, auxiliar de la llar, mediació i gestió administrativa.

Per tal d’executar els projectes de plans d’ocupació s’han formalitzat diferents contractes d’obra i servei a jornada completa. Uns de 6 mesos de durada i uns altres de 12. La modalitat de contracte inclou també accions de formació ocupacional.

La finalitat del programa Treball i Formació és fomentar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i millorar les seves capacitats d’adaptació al canvi, la seva qualificació i competències professionals, mitjançant l’adquisició d’experiència laboral. El Programa està cofinançat d’una banda per l’Ajuntament de Manlleu i, de l’altra, per la Generalitat de Catalunya a través del SOC, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, que es fan càrrec dels sous de les persones participants.

 

Captura.JPG


Imatges relacionades

ope-aj-color.jpg

Data de modificació: 07/02/2019 11:14:23

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter