Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

28/1/2019

543 persones i 4.371 intercanvis en els 10 anys de Temps x Temps

El passat dimecres, 23 de gener, es va celebrar a Can Puget el desè aniversari de Temps x Temps amb persones usuàries del programa.

 

El passat dimecres, un bon grup de participants de TXT es van reunir a la sala d’exposicions de Can Puget  per celebrar els 10 anys d’aquest programa que va néixer l’any 2009 en el marc de la Llei de Barris, al barri de l’Erm, i amb el temps s’ha anat ampliant com un programa per a tota la ciutat. 

Des del seu inici s’hi han apuntat 543 persones i s’han fet 4.371 intercanvis. 

En aquesta celebració hi van assistir l’alcalde, Àlex Garrido, la regidora de Participació Ciutadana, Maite Gallifa i la Teresa Llimós, que és la persona que fa deu anys va iniciar aquest programa. 

Durant la festa es van projectar imatges on  es recordaven els intercanvis i les activitats grupals que s’han anat fent durant aquests deu anys. Tot seguit, Joan Usart, participant de TXT, va amenitzar la festa cantant cançons emblemàtiques amb seva guitarra. 

Per acabar la celebració, els alumnes del Programa de Formació i Inserció (del mòdul de pastisseria), van portar a la festa un pastís que van elaborar per a l’ocasió, en forma de 10. 

En aquesta celebració hem volgut donar les gràcies a totes les persones que durant aquests anys han participat en els intercanvis i han col·laborat i assistit a les activitats programades.


Imatges relacionades

190128 foto_grup_10_anys_TxT.jpg

Data de modificació: 28/01/2019 12:39:13

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter