Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

25/1/2019

L’Orfeó Català encetarà el 29è cicle de concerts d’Amics de la Música de Manlleu

El concert, que s’emmarca dins el programa Xarxa Coral del Palau de la Música Catalana, tindrà lloc el dissabte dia 2 de febrer, a les 6 de la tarda, a l’Església de Santa Maria de Manlleu.

El concert de l’Orfeó Català s’emmarca dins el programa Xarxa Coral del Palau de la Música Catalana. Des de l’Orfeó conviden dos cors de Catalunya a actuar al Palau de la Música i l’Orfeó ofereix un concert als pobles dels cors escollits. La Coral Regina de Manlleu, sota la direcció de Jordi Lluch, ha estat un dels cors convidats a cantar al Palau el diumenge dia 3 de febrer i Amics de la Música assumeix l’organització del concert de l’Orfeó a Manlleu. 

L’Orfeó Català, dirigit per Pablo Larraz, acompanyat al piano per Josep Buforn, oferirà a Manlleu obres de Mozart, Mendelsshon i Pau Casals entre d’altres i acabaran el concert cantant tres cançons conjuntes amb la Coral Regina. 

El concert de l’Orfeó Català encetarà el 29è cicle d’Amics de la Música de Manlleu. El concert serà el proper dissabte dia 2 de febrer de 2019, a les 6 de la tarda a l’Església de Santa Maria de Manlleu. 

Les entrades es poden comprar al Museu del Ter, 93 8515176

Entrada general : 10 euros. Socis d’Amics de la Música i menors de 16 anys: 5 euros


Imatges relacionades

Concert Orfeó Català 2.02

Data de modificació: 25/01/2019 10:54:07

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter