Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

23/1/2019

Ple ordinari de gener 22/01/2019

Nota de premsa amb les resolucions de govern aprovades al ple del mes de desembre celebrat ahir dimarts dia 22 de gener de 2019.

RESOLUCIONS DE GOVERN: 

S’aprova amb vots a favor d’ERC, MES, N/A, PDeCAT, PSC i ICV i vots en contra de la CUP: 

  • Modificació del pressupost. Crèdits extraordinaris i suplements  Exp. 01A/2019 (imatge adjunta)

Aprovar l’expedient per a la modificació del pressupost mitjançant crèdits extraordinaris i suplements per import de 509.487,10 €, finançats amb baixes d’altres aplicacions.


S’aprova amb vots a favor d’ERC, MES, N/A i PDeCAT i vots en contra de la CUP, PSC i ICV: 

  • Modificació del pressupost. Crèdits extraordinaris i suplements  Exp. 01B/2019 (imatge adjunta)

S’aprova l’expedient per a la modificació del pressupost mitjançant crèdits extraordinaris i suplements per import de 64.771€ enlloc dels 111.036,41€ inicials. Aquest canvi és degut a una esmena proposada pel PDeCAT i acceptada per l’equip de govern, per aprovar el cost de 7 mesos de servei de neteja del Pompeu Fabra. (Els 111.036€ corresponien al cost del servei per 12 mesos).


S’aprova per unanimitat: 

  • Aprovació d'increment de les retribucions bàsiques i complementàries dels funcionaris, personal laboral i personal directiu de l'Ajuntament per al 2019, d'acord amb el que disposa el Reial decret llei 24/2018, de 21 de desembre, pel que s'aproven mesures urgents en matèria de retribucions en l'àmbit del sector públic. 

Aprovar un increment d’un 2’25 per cent, amb caràcter general, de les retribucions bàsiques i complementàries dels funcionaris, personal laboral i directiu professional de l’Ajuntament de Manlleu, amb efectes a partir de l’1 de gener de 2019, a l’empara d’allò previst en el Reial decret llei 24/2018, de 21 de desembre, pel que s'aproven mesures urgents en matèria de retribucions en l'àmbit del sector públic.


S’aprova per unanimitat: 

  • Aprovació massa salarial personal laboral sector públic per l'exercici 2019 

Aprovar la massa salarial del personal laboral del sector públic local de Manlleu per al 2019, que comprèn la massa salarial del personal laboral de la pròpia entitat local, organismes, empreses i fundacions següents:

 

PERSONAL LABORAL 2019 AJUNTAMENT DE MANLLEU

(sense incloure productivitat ni indemnització fi de contracte programes temporals)

Total personal laboral fix

1.379.738,06€

(Seguretat social no inclosa)

Total personal laboral interí

423.887,17€

(Seguretat social no inclosa)

TOTAL MASSA SALARIAL 2019

1.803.625,23€

(Seguretat social no inclosa)

 

PROPOSTES I MOCIONS 

En el ple d’ahir no hi havia propostes ni mocions.

 

INFORMACIÓ DE REGIDORIES 

Participació Ciutadana – Maite Gallifa 

La regidora explica que dimecres, 23 de gener, a les 17.30h es celebrarà, a Can Puget, el 10è aniversari de Temps x Temps i en el marc de l’acte es presentarà la programació de 2019.

La regidora informa també que el diumenge 24 de març es farà la caminada per la convivència organitzada per diverses entitats i associacions de Manlleu. 

Policia, Salut Pública i Gent Gran 

La regidora comenta que es continua treballant amb el reforç policial que es va fer fa unes setmanes. Es treballa conjuntament amb Mossos d’Esquadra i precisament aquesta setmana s’han reunit amb el director de Serveis Territorials d’Interior de la Catalunya Central.

Properament es farà una junta local de seguretat on es tractaran les dades municipals i s’espera a principis de març poder fer una valoració d’aquestes dades i resultats. 

Alcaldia, Cultura i RRHH – Àlex Garrido

L'alcalde felicita al Gremi dels Tonis per la festivitat que s’ha celebrat aquests. Les festes segueixen i per tant Manlleu encara viurà un parell de setmanes d’actes relacionats amb les Festes dels Tonis.

L’alcalde explica també que els propietaris de la zona del Mas ja han presentat la proposta de pla parcial i els tècnics municipals l'estan analitzant per donar la conformitat. Una vegada fet això restarà només fer el projecte d’urbanització i reparcel·lació. Relacionat amb el Mas, l’alcalde comenta que s’executarà ben aviat la connexió de la part final de l’Avinguda Puigmal. Aquesta obra s’executarà en 2 fases i s’espera poder iniciar l’obra durant el mes de febrer. S'està treballant en el projecte definitiu.

L’alcalde explica també que les obres de millora que van de la Miranda a la rotonda de la Benvinguda s'iniciaran també en breu. Aquesta és una licitació feta per la Diputació de Barcelona. 

Urbanisme i Esports – Enric Vilaregut

El regidor concreta que les obres de la Miranda si tot va bé s’iniciaran abans d’acabar el mes de febrer. El regidor comenta també que aquesta setmana s’iniciaran dues obres, la de la 3a pista del Pavelló municipal i les obres de remodelació de Can Puget. 

Serveis Socials, Igualtat i Joventut – Rafa Cuenca

El regidor explica que el passat dilluns es va dur a terme a l’Ajuntament de Manlleu l’acte de cloenda del programa MARMI. Durant les sessions formatives del MARMI s’han tractat aspectes relacionats amb la motivació personal, la recerca de feina, la formació en noves tecnologies i altres aspectes sociolaborals i de millora de competències transversals. Aquest programa està liderat per l’Àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública, Consum i Igualtat és una acció formativa cofinançada amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

El regidor comenta també que s’ha tornat a posar en marxa un punt d’atenció social al Casal Cívic Frederica Montseny. Funciona des del passat 17 de gener, cada dijous de 9 a 13:30 h , i ha de servir per apropar els serveis socials a la zona del barri de l’Erm per arribar a més famílies i detectar situacions de persones que es podrien beneficiar d’ajuts, tractaments i orientacions socials.


Imatges relacionades

ajuntament_esq
190122 modificació_punt2.jpg
190122 modificació_punt3.jpg

Data de modificació: 23/01/2019 12:37:37

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter